Libnet.ro
UNICEF

15:01

Rovana Plumb: Prin programul de guvernare, PSD construieste in fiecare zi o Romanie sociala. Viziunile nationaliste si extremiste castiga teren in Europa

B1 B1,
Rovana Plumb: Prin programul de guvernare, PSD construieste in fiecare zi o Romanie sociala. Viziunile nationaliste si extremiste castiga teren in Europa

Social-democratia este singura optiune reala pentru continuitatea constructiei europene, iar PSD, prin programul de guvernare, construieste in fiecare zi o Romanie sociala, a declarat Rovana Plumb, liderul. continuă pe B1

Rovana Plumb, la Congresul PES: Social-democratia este singura optiune reala pentru continuitatea constructiei europene

Social-democratia este singura optiune reala pentru continuitatea constructiei europene, iar PSD, prin programul de guvernare, construieste in fiecare zi o Romanie sociala, a declarat presedintele OFSD, Rovana Plumb, la Congresul Partidului.

ROVANA PLUMB, LA CONGRESUL PES DE LA MADRID: Social-democratia, singura optiune reala pentru continuitatea constructiei europene

Rovana Plumb, vicepresedinte PSD, a participat alaturi de presedintele PSD, Liviu Dragnea, si prim-ministrul Viorica Dancila, la Congresul Partidului Socialistilor Europeni, care s-a desfasurat, ieri si astazi, la Madrid.

Rovana Plumb, la Congresul PES de la Madrid: Suntem increzatori in noul contract social pentru Europa

Rovana Plumb, presedintele OFSD, a participat alaturi de presedintele PSD, Liviu Dragnea, si prim-ministrul Viorica Dancila, la Congresul Partidului Socialistilor Europeni, care s-a desfasurat vineri si.

Rovana Plumb, reactie virulenta la declaratiile facute la Cotroceni: Nu au niciun fundament si le consider jignitoare

Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene, a reactionat dupa declaratia de presa facuta la Cotroceni, privind bugetul pe anul 2019. Ministrul considera jignitoare o parte dintre afirmatiile facute.

Iohannis: Guvernarea PSD a esuat - Probleme in spitale, educatie subfinantata, economie bulversata, justitie sub asalt, de autostrazi nici nu poate fi vorba (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a prezentat un bilant sumbru la doi ani de guvernare PSD-ALDE. Sunt tot mai multe probleme in sistemul de Sanatate, Educatia e subfinantata, nu se fac investitii, economia e.

ştiri de la B1

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2674 seconds )