Libnet.ro
UNICEF

07:30

Roxana Ghita, mai dura ca niciodata: E toxic la Survivor Romania

Playtech Playtech,
Roxana Ghita, mai dura ca niciodata: E toxic la Survivor Romania

Daca pana acum Faimosii au fost cei mai vocali concurenti de la Survivor, iata ca, de data aceasta, Roxana Ghita de la Razboinici este mai dura ca niciodata. Cine este colegul de echipa pe care il vrea eliminat din competitie: E toxic la Survivor Romania. Pe cine vrea Roxana Ghita de la Survivor Romania sa . continuă pe Playtech

Roxana Ghita de la Survivor a trecut prin momente cumplite. Ce probleme a avut in viata personala

Roxana Ghita e una din concurentele Survivor Romania 2021 care a reusit sa atraga atentia tuturor, mai cu seama dupa ce a iesit preferata Razboinicilor si in recenta editie. Ce trebuie sa stie fanii despre ea? Care sunt problemele pe care le-a intampinat in viata personala? Survior Romania 2021: detalii din viata Roxanei Ghita Celebra .

Cati bani castiga Jador la Survivor Romania. Suma este si mai mare decat s-a crezut initial

Este oare Joador cel mai bine platit concurent de la emisiunea Survivor Romania 2021? Potrivit Ciao. ro, artistul ar castiga o suma uriasa la emisiunea care se desfasoara in Republica Dominicana. Cati bani castiga Jador la Survivor Romania insa Jador este si unul dintre cei mai apreciati artisti la ora actuala. in emisiunea Survivor Romania 2021, .

Elena Marin, desfiintata la Survivor Romania: Esti de cea mai joasa speta

O noua zi, un nou scandal la Survivor Romania. Dupa certurile dintre Jador si Culita Sterp, acum a venit randul Elenei Marin. Dupa ce a fost jignita de Zanni, dansatoarea a fost desfiintata, din nou, la Survivor Romania de catre unul dintre colegii ei: Esti de cea mai joasa speta. Cine este faimosul fotbalist care .

Costi Ionita, atacat de rivalul sau dupa Survivor Romania: Doar la sala de mese

Costi Ionita a fost atacat de unul dintre rivalii sai. Mai in gluma, mai in serios unul dintre artisti a facut o remarca mai putin placuta la adresa fostului concurent de la Survivor Romania. Ce dezvaluiri a facut Liviu Guta Liviu Guta sustine ca ar fi putut participa in competitia Survivor Romania, insa el a .

Ce premiu ia castigatorul de la Survivor Romania 2021. Suma este uriasa

Survivor Romania este o emisiune cu miza extrem de mare. Competitia va avea in final un singur castigator care se va alege cu premiul cel mare. Care este suma pe care o va incasa cel mai bun dintre concurentii show-ului? Ce premiu va lua castigatorul de la Survivor? Emisiunea care se bucura de un succes .

Ce plan are Zanni la Survivor Romania 2021. Cine l-a dat de gol: Asta urmareste de la inceput

Ce plan are Zanni la Survivor Romania 2021. Cine este faimosul artist din Romania care l-a dat de gol pe protejatul lui Alex Velea. Ce va face Zannidache, in continuare, in competitia din Republica Dominicana. Unul dintre cei mai cunoscuti fosti concurenti de la Survivor Romania dezvaluie care este strategia, spune el, a artistului cu .

Infidelitate la Survivor Romania 2021? Ce concurenta e acuzata ca si-a tradat logodnicul

Conflictele din echipa Faimosilor de la Survivor Romania se intetesc de la un episod la altul. in cel mai recent, certurile au migrat spre sectorul privat, atingand emotii si declansand furie si lacrimi. O concurenta a fost tinta unui coleg, care a acuzat-o ca i-a acordat atat lui, cat si altui coechipier mai multa atentie .

De ce s-au certat Zanni si Elena Marin la Survivor Romania. A fost scandal monstru la Kanal D

In echipa Faimosilor de la Survivor Romania 2021 sunt multe scandaluri intre membrii sai, de notorietate fiind scandalurile cearta din Jador si Culita Sterp si atacurile lui Zanni la adresa Elena Marin. De ce s-au certat Zanni si Elena Marin la Survivor Romania Scandalul dintre Zanni si Elena Marin ar fi pornit inca de cand .

Andreea Balan, alaturi de Elena Marin la Survivor Romania. Mesajul neasteptat al cantaretei

Andreea Balan o sustine la Survivor Romania pe amica sa, Elena Marin, dupa ce colegul Zannidache a acuzat-o ca isi insala logodnicul. Mesajul de imbarbatare. Andreea Balan si Elena Marin impart zece ani de prietenie. Cantareata s-a pozitionat de partea faimoasei in scandalul de infidelitate care a cuprins emisiunea Survivor Romania Una dintre concurentele care .

Iubitul Elenei Marin, despre presupusa relatie de la Survivor Romania. A dat cartile pe fata

Armonia din tabara Faimosilor a fost destabilizata din nou de un conflict, de aceasta data unul care a adus mai mult lacrimi decat tipete. Furios in urma acuzatiei de furt de mancare facute de Elena Marin, Zannidache a dezvaluit in fata camerelor ca dansatoare i-a facut avansuri coechipierului sau, karatistul Cosmin Stanciu. Aceasta a negat, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )