Libnet.ro
UNICEF

15:45

Infidelitate la Survivor Romania 2021? Ce concurenta e acuzata ca si-a tradat logodnicul

Playtech Playtech,
Infidelitate la Survivor Romania 2021? Ce concurenta e acuzata ca si-a tradat logodnicul

Conflictele din echipa Faimosilor de la Survivor Romania se intetesc de la un episod la altul. in cel mai recent, certurile au migrat spre sectorul privat, atingand emotii si declansand furie si lacrimi. O concurenta a fost tinta unui coleg, care a acuzat-o ca i-a acordat atat lui, cat si altui coechipier mai multa atentie . continuă pe Playtech

Surpriza uriasa la Survivor Romania 2021! Cine sunt cei 4 concurenti care se alatura competitiei de la Kanal D

Surpriza uriasa pentru fanii emisiunii Survivor Romania 2021! Patru noi concurenti se alatura competitiei sportive si accepta provocarile de pe taramul exotic, departe de familie si de lucrurile cu care erau obisnuiti. Survivor Romania 2021: 4 noi concurenti Sezonul 2 al emisiunii Survivor Romania 2021 mai provoaca alti concurenti, veniti de data aceasta in a .

Drama Majdei de la Survivor Romania 2021. Momente dureroase, a stat numai la pat

Survivor este despre anduranta, disciplina, infrangerea temerilor, impingerea limitelor, dor dar si tihna si povesti. Cand concurentii nu sunt la joc, timpul lor liber este dedicat in principal rememorarilor unor momente fericire ori ba din vietile lor. Dupa ce Simona Hapciuc a devoalat drama ei, tatal copilului ei punand-o sa aleaga intre micut si el, .

inca o eliminare din echipa Faimosilor la Survivor Romania 2021

Aseara, Survivor Romania cel mai intens reality televizat, cu jocul de comunicare spectaculos, ten.

Ce a facut Jador pentru Alexandra Stan la Survivor Romania 2021. Totul e clar acum, gestul lui spune multe

Un nou episod din Survivor Romania s-a desfasurat la Kanal D, cu mari surprize. Cele doua echipe au avut parte din nou de momente grele, atunci cand a fost vorba de nominalizare. Deciziile au fost grele, iar cei care au fost scosi din competitie au fost surpriza acestui ultim episod. Alexandra Stan, Georgiana, Musty si .

Survivor Romania vs Romanii au talent. Cine a castigat duelul, cifrele sunt ireale

Survivor Romania vs Romanii au talent. Vineri seara a fost prima seara de la debutul emisiunii Survivor Romania 2021 de la Kanal D cand audieta acesteia a fost depasita. De cine oare? De emisiunea Romanii au talent, de la Pro Tv. Survivor Romania vs Romanii au talent Astfel ca emisiunea Romanii au talent a lasat .

Zannidache, momente intime alaturi de o Faimoasa. Ce s-a vazut la Survivor Romania

Iata ca si-au facut aparitia si primele momente mai tandre in cadrul emisiunii Survivor Romania 2021. Protagonistii scenelor cu care ceilalti concureti nu erau obisnuiti au fost Zannidache si una din colegele sale de la Faimosi. Momente asteptate la Survivor Romania 2021: Zannidache, in tandreturi cu o colega Dincolo de probele sportive, controversele si cateva .

Jador a sarit la bataie la Survivor Romania. Momente socante: Esti nebun la cap?

Survivor Romania 2021 este locul unde tensiunea a ajuns la cote maxime. Cele doua echipe sunt mai hotarate ca niciodata sa lupte pentru a castiga premiul suplimentar. Motiv pentru care s-a lasat cu divergente. Jador si-a iesit din minti si a sarit la bataie. Tensiune la Survivor Romania Toti concurentii de la Survior Romania au .

Cum juca fotbal Sebastian Chitosca de la Survivor Romania 2021. 3 super-goluri marcate de el

Sebastian Chitosca este fost fotbalist si in prezent este vlogger. Pe vremea cand era adolescent, el juca fotbal profesionist, iar la varsta de 18 ani imbraca tricoul nationalei. Acesta s-a nascut pe data de 2 octombrie 1992 la Piatra Neamt, iar in prezent are varsta de 28 de ani si este unul dintre concurentii din .

Drama Simonei Hapciuc de la Survivor Romania. Tatal copilului sau, ultimatum jenant

Concurenta de la Survivor Romania, Simona Hapciuc trece printr-o adevarata drama. Ce i s-a intamplat blondinei si ce ultimatum jenant i-a dat tatal copilului ei? Ultimatum jenant pentru Simona Hapciuc Simona Hapciuc este o femeie puternica, lucru deja dovedit prin prezenta sa in competitia de la Survivor Romania. Faimoasa da tot ce poate mai bun .

Ce a mancat Costi Ionita in 3 saptamani la Survivor Romania. Adevarul despre conditiile din jungla

Costi Ionita a fost una dintre surprizele de la Survivor. Artistul a intrat in echipa Faimosilor, insa nu a rezistat decat trei saptamani in jungla din Republica Dominicana. Ce a mancat Costi Ionita la Survivor. Lucrurile care nu s-au vazut la televizor El a fost cel de-al doilea concurent eliminat in competitie, insa timpul pe .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )