Libnet.ro
UNICEF

05:15

Rudel Obreja va fi cercetat in continuare in arest preventiv

Adevărul Adevărul,
Rudel Obreja va fi cercetat in continuare in arest preventiv

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja va fi cercetat in continuare in arest. Asta dupa ce Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au respins, vineri, contestatia acestuia impotriva deciziei prin care a fost trimis in spatele gratiilor. Decizia este definitiva. continuă pe Adevărul

UPDATE. Cristian David RAMANE in arest preventiv

UPDATE: Fostul ministru al Internelor Cristian David ramane in arest preventiv, dupa ce magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie i-au respins vineri cererea de inlocuire a masurii arestului.

Motivare TB: De ce a fost arestat Rudel Obreja in dosarul Gala Bute

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, a dispus de sume de bani pe care nu le-a avut anterior incheierii contractului pentru promovarea Galei Bute, arata Tribunalul Bucuresti, in motivarea deciziei de arestare a fostului sportiv, informeaza Mediafax.

Decizie definitiva a Curtii de Apel. Rudel Obreja, arestat in dosarul Gala Bute

Curtea de Apel Bucuresti a hotarat, vineri, arestarea preventiva a fostului presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja, in dosarul Gala Bute. Obreja este acuzat de spalare de bani, evaziune fiscala.

Rudel Obreja, arestat definitiv in dosarul Gala Bute, a decis Curtea de Apel Bucuresti

Curtea de Apel Bucuresti a decis, vineri, definitiv, arestarea preventiva a fostului presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja, in dosarul Gala Bute. Obreja este acuzat in acest dosar de spalare de.

Rudel Obreja, arestat in dosarul Gala Bute. Decizia Curtii de Apel Bucuresti este definitiva

Curtea de Apel Bucuresti a decis, vineri, definitiv, arestarea preventiva a fostului presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja, in dosarul Gala Bute. Obreja este acuzat in acest dosar de spalare de.

Rudel Obreja, arestat definitiv in dosarul Gala Bute

Curtea de Apel Bucuresti a decis, vineri, arestarea preventiva a fostului presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja, in dosarul Gala Bute, in care este acuzat de spalare de bani, evaziune fiscala si complicitate la abuz in serviciu, decizia fiind una definitiva.

Rudel Obreja, arestat definitiv in dosarul Gala Bute

Curtea de Apel Bucuresti a decis, vineri, arestarea preventiva a fostului presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja, in dosarul Gala Bute, in care este acuzat de spalare de bani, evaziune fiscala si complicitate la abuz in serviciu. Decizia este una definitiva, informeaza Mediafax.

De ce a fost arestat Rudel Obreja in Dosarul Gala Bute

Tribunalul Bucuresti a facut publica motivarea pentru care Rudel Obreja, fostul sef al Federatiei Romane de Box, a fost arestat in dosarul Gala Bute. Vineri, Obreja a fost arestat definitiv in acest dosar.

Fostul ministru Cristian David ramane in arest preventiv

Fostul ministru al Internelor Cristian David ramane in arest preventiv, dupa ce magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie i-au respins azi cererea de inlocuire a masurii arestului preventiv cu o alta masura mai usoara, potrivit surselor din presa.

Aristotel Cancescu, presedintele suspendat al Consiliului Judetean Brasov,ramane in arest preventiv

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu, ramane in arest preventiv, in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu, luare de mita si spalare de bani, dupa ce instanta suprema a admis contestatia procurorilor la decizia privind plasarea sa in arest la domiciliu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )