Libnet.ro
UNICEF

21:30

UPDATE. Cristian David RAMANE in arest preventiv

Antena3 Antena3,
UPDATE. Cristian David RAMANE in arest preventiv

UPDATE: Fostul ministru al Internelor Cristian David ramane in arest preventiv, dupa ce magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie i-au respins vineri cererea de inlocuire a masurii arestului. continuă pe Antena3

Fostul ministru Cristian David ramane in arest preventiv

Fostul ministru al Internelor Cristian David ramane in arest preventiv, dupa ce magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie i-au respins azi cererea de inlocuire a masurii arestului preventiv cu o alta masura mai usoara, potrivit surselor din presa.

Aristotel Cancescu, presedintele suspendat al Consiliului Judetean Brasov,ramane in arest preventiv

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu, ramane in arest preventiv, in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu, luare de mita si spalare de bani, dupa ce instanta suprema a admis contestatia procurorilor la decizia privind plasarea sa in arest la domiciliu.

Aristotel Cancescu ramane in arest preventiv

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu, ramane in arest preventiv, dupa ce instanta suprema a admis contestatia procurorilor la decizia privind plasarea sa in arest la.

Aristotel Cancescu ramane in arest preventiv

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Brasov Aristotel Cancescu va ramane sub arest preventiv, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) a decis mentinerea masurii, si nu inlocuirea cu arestul la domiciliu, in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu, luare de mita si spalare de bani.

Fostul sef de la MAI, Cristian David, vrea in libertate. Contesta masura arestului preventiv

Fostul minstru de Interne, Cristian David vrea sa fie cercetat in libertate. Acesta a contestat masura arestului preventiv, dupa ce a fost retinut pentru luare de mita. Magistratii inaltei Curti de Casatie si.

Fostul ministru de Interne, Cristian David, in fata magistratilor inaltei Curti

Vineri dimineata, la inalta Curte de Casatie si Justitie a fost adus fostul ministru de interne Cristian David. Acesta a cerut inlocuirea masurii arestului preventiv cu o masura mai blanda. David se afla in.

Fostul ministru de Interne Cristian David, in fata magistratilor inaltei Curti

Vineri dimineata, la inalta Curte de Casatie si Justitie a fost adus fostul ministru de interne Cristian David. Acesta a cerut inlocuirea masurii arestului preventiv cu o masura mai blanda. David se afla in.

UPDATE: Adrian Sarbu ramane in arest. ICCJ a respins recursul avocatilor

Adrian Sarbu ramane in arest, au decis, miercuri, procurorii inaltei Curti de Casatie si Justitie. Decizia este definitiva.

Rudel Obreja va fi cercetat in continuare in arest preventiv

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja va fi cercetat in continuare in arest. Asta dupa ce Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au respins, vineri, contestatia acestuia impotriva deciziei prin care a fost trimis in spatele gratiilor. Decizia este definitiva.

Adrian Sarbu ramane in arest

Omul de afaceri Adrian Sarbu ramane in arest preventiv dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie i-a respins miercuri contestatia in dosarul de evaziune fiscala de la Mediafax Group. Instanta suprema i-a respins lui Adrian Sarbu contestatia si a mentinut decizia de arestare preventiva data pe 4 februarie de Curtea de Apel Bucuresti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )