Libnet.ro
UNICEF

08:30

De ce a fost arestat Rudel Obreja in Dosarul Gala Bute

Online Sport Online Sport,
De ce a fost arestat Rudel Obreja in Dosarul Gala Bute

Tribunalul Bucuresti a facut publica motivarea pentru care Rudel Obreja, fostul sef al Federatiei Romane de Box, a fost arestat in dosarul Gala Bute. Vineri, Obreja a fost arestat definitiv in acest dosar. continuă pe Online Sport

Motivare TB: De ce a fost arestat Rudel Obreja in dosarul Gala Bute

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, a dispus de sume de bani pe care nu le-a avut anterior incheierii contractului pentru promovarea Galei Bute, arata Tribunalul Bucuresti, in motivarea deciziei de arestare a fostului sportiv, informeaza Mediafax.

Tudor Breazu, arestat preventiv in dosarul Gala Bute, a fost adus la sediul DNA pentru noi audieri

Tudor Breazu, administratorul mosiei de la Nana a Elenei Udrea, arestat preventiv in dosarul Gala Bute a fost adus joi dupa-amiaza la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru audieri, informeaza B1.

Rudel Obreja, arestat definitiv in dosarul Gala Bute, a decis Curtea de Apel Bucuresti

Curtea de Apel Bucuresti a decis, vineri, definitiv, arestarea preventiva a fostului presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja, in dosarul Gala Bute. Obreja este acuzat in acest dosar de spalare de.

Rudel Obreja, arestat definitiv in dosarul Gala Bute

Curtea de Apel Bucuresti a decis, vineri, arestarea preventiva a fostului presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja, in dosarul Gala Bute, in care este acuzat de spalare de bani, evaziune fiscala si complicitate la abuz in serviciu, decizia fiind una definitiva.

Tudor Breazu, arestat preventiv in dosarul Gala Bute, a fost audiat la DNA

10 Tudor Breazu a parasit sediul DNAdupa aproximativ doua ore in care a fost audiat in dosarul Gala Bute. Dupa ce a dat declaratii, el a fost urcat in duba Politiei si dus din noul.

Primarul din Lupeni, Cornel Resmerita, arestat preventiv in dosarul Gala Bute

Primarul orasului hunedorean Lupeni, Cornel Resmerita PSD), a fost arestat preventiv pentru 30 de zile in dosarul Gala Bute. El este acuzat de procurori de abuz in serviciu cu obtinere de foloase.

Primarul din Lupeni, arestat preventiv in dosarul Gala Bute

Primarul din Lupeni, Cornel Resmerita PSD), a fost arestat preventiv, marti, de procurorii anticoruptie, in dosarul Gala Bute, el fiind acuzat de procurori de abuz in serviciu cu obtinere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altii, informeaza Mediafax.

Primarul Cornel Resmerita, arestat preventiv in dosarul Gala Bute

Cornel Resmerita a fost arestat in dosarul Gala Bute, in urma unei decizii a Curtii de Apel Bucuresti. Primarul orasului hunedorean Lupeni este acuzat de procurori de abuz in serviciu cu obtinere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altii.

Decizie definitiva a Curtii de Apel. Rudel Obreja, arestat in dosarul Gala Bute

Curtea de Apel Bucuresti a hotarat, vineri, arestarea preventiva a fostului presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja, in dosarul Gala Bute. Obreja este acuzat de spalare de bani, evaziune fiscala.

Rudel Obreja, arestat in dosarul Gala Bute. Decizia Curtii de Apel Bucuresti este definitiva

Curtea de Apel Bucuresti a decis, vineri, definitiv, arestarea preventiva a fostului presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja, in dosarul Gala Bute. Obreja este acuzat in acest dosar de spalare de.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )