Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rudel Obreja, arestat in dosarul Gala Bute. Decizia Curtii de Apel Bucuresti este definitiva

B1 B1,
Rudel Obreja, arestat in dosarul Gala Bute. Decizia Curtii de Apel Bucuresti este definitiva

Curtea de Apel Bucuresti a decis, vineri, definitiv, arestarea preventiva a fostului presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja, in dosarul Gala Bute. Obreja este acuzat in acest dosar de spalare de. continuă pe B1

De ce a fost arestat Rudel Obreja in Dosarul Gala Bute

Tribunalul Bucuresti a facut publica motivarea pentru care Rudel Obreja, fostul sef al Federatiei Romane de Box, a fost arestat in dosarul Gala Bute. Vineri, Obreja a fost arestat definitiv in acest dosar.

Decizie definitiva a Curtii de Apel. Rudel Obreja, arestat in dosarul Gala Bute

Curtea de Apel Bucuresti a hotarat, vineri, arestarea preventiva a fostului presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja, in dosarul Gala Bute. Obreja este acuzat de spalare de bani, evaziune fiscala.

Motivare TB: De ce a fost arestat Rudel Obreja in dosarul Gala Bute

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, a dispus de sume de bani pe care nu le-a avut anterior incheierii contractului pentru promovarea Galei Bute, arata Tribunalul Bucuresti, in motivarea deciziei de arestare a fostului sportiv, informeaza Mediafax.

Rudel Obreja, arestat definitiv in dosarul Gala Bute

Curtea de Apel Bucuresti a decis, vineri, arestarea preventiva a fostului presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja, in dosarul Gala Bute, in care este acuzat de spalare de bani, evaziune fiscala si complicitate la abuz in serviciu, decizia fiind una definitiva.

Rudel Obreja, arestat definitiv in dosarul Gala Bute

Curtea de Apel Bucuresti a decis, vineri, arestarea preventiva a fostului presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja, in dosarul Gala Bute, in care este acuzat de spalare de bani, evaziune fiscala si complicitate la abuz in serviciu. Decizia este una definitiva, informeaza Mediafax.

Rudel Obreja, arestat definitiv in dosarul Gala Bute, a decis Curtea de Apel Bucuresti

Curtea de Apel Bucuresti a decis, vineri, definitiv, arestarea preventiva a fostului presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja, in dosarul Gala Bute. Obreja este acuzat in acest dosar de spalare de.

Primarul din Lupeni, complicele Elenei Udrea, a fost arestat in dosarul Gala Bute

Primarul orasului Lupeni a fost arestat in dosarul Gala Bute. Cornel Rasmerita este acuzat ca a fost complicele Elenei Udrea in fraudele pe care fostul ministru al Dezvoltarii Regionale le-a comis. Primarul avea.

Primarul Cornel Resmerita, arestat preventiv in dosarul Gala Bute

Cornel Resmerita a fost arestat in dosarul Gala Bute, in urma unei decizii a Curtii de Apel Bucuresti. Primarul orasului hunedorean Lupeni este acuzat de procurori de abuz in serviciu cu obtinere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altii.

Primarul din Lupeni, Cornel Resmerita, arestat preventiv in dosarul Gala Bute

Primarul orasului hunedorean Lupeni, Cornel Resmerita PSD), a fost arestat preventiv pentru 30 de zile in dosarul Gala Bute. El este acuzat de procurori de abuz in serviciu cu obtinere de foloase.

Tudor Breazu, arestat preventiv in dosarul Gala Bute, a fost audiat la DNA

10 Tudor Breazu a parasit sediul DNAdupa aproximativ doua ore in care a fost audiat in dosarul Gala Bute. Dupa ce a dat declaratii, el a fost urcat in duba Politiei si dus din noul.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2105 seconds )