Libnet.ro
UNICEF

12:45

Rugaciunea care te scapa de orice rau din viata ta! Ce se intampla daca o rostesti timp de o luna! Este foarte puternica!

Antena3 Antena3,
Rugaciunea care te scapa de orice rau din viata ta! Ce se intampla daca o rostesti timp de o luna! Este foarte puternica!

Orice crestin are si momente de cumpana in viata si isi doreste ca rugile sale sa fie ascultate. Totusi, putini sunt cei care stiu care este cea mai puternica rugaciune pentru a avea succes la orice. continuă pe Antena3

Subiectele zilei: Kovesi, Dragnea si aurul, subiectele centrale n presa de azi; Mituri din viata noastra. Cum am ucis maimuta din poarta Ungariei si ne-am speriat de un ninja moldovean; Efectul investigatiei Recorder: DNA s-a autosesizat si a deschis dos

Efectul investigatiei Recorder: DNA s-a autosesizat si a deschis dosarul Dumnezeul achizitiilor, un dosar pentru abuz in serviciu in cazul afacerilor cu contracte PNDL derulate intre primariile din Constanta si firma Hercinic SRL. Miturile din viata noastra: Cum am ucis maimuta din poarta Ungariei si ne-am speriat de un ninja moldovean. Cineva ne spune o poveste pe care am judeca-o neverosimila acum.

Doliu in lumea muzicii din Romania. Un cantaret cunoscut s-a stins din viata

S-a stins din viata, la numai 59 de ani, Marian Georgescu, chitarist de jazz si compozitor. A petrecut 30 de ani alaturi de Big Band-ului Radio,cantand alaturi de toate numele importante ale scenei muzicale.

Politic Show: Rusia a pierdut la Chisinau, comunistii nu intra n Parlament, dar sahul rezultatelor arata un pat deplin; Romnia lui EU POT. Orasul care ocupa primul loc din Romnia n topul implicarii; Fost manechin si abonat la cluburile de lux, fiul lui G

Cat de putin inventivi sunt cei care conduc alianta PSD-ALDE! in februarie-martie 2017, atunci cand romanii au iesit masiv in strada pentru a protesta fata de ticalosia numita Ordonanta 13 cu care si-a inceput guvernarea. inchideti repede geamurile si usile ca vin sa ne aresteze! cum s-au certat liberalii clujeni. Disputa apriga in randul liberalilor clujeni, la o sedinta a Biroului Judetean.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1941 seconds )