Libnet.ro
UNICEF

05:45

Rupert Murdoch apara distributia rasista si insensibila a peliculei Exodus: Zei si regi: De cand egiptenii nu sunt albi?

Adevărul Adevărul,
Rupert Murdoch apara distributia rasista si insensibila a peliculei Exodus: Zei si regi: De cand egiptenii nu sunt albi?

Magnatul media Rupert Murdoch 83 de ani) a comentat pe Twitter acuzatiile fanilor filmului Exodus: Gods and Kings/Exodus: Zei si regi potrivit carora doar actorii de culoare alba au primit roluri importante. De cand egiptenii nu sunt albi? Toti pe care ii stiu sunt asa, a scris Murdoch pe reteaua de microblogging, luand apararea peliculei produsa si distribuita de compania sa, 20th Century Fox. continuă pe Adevărul

Rupert Murdoch apara distributia rasista si insensibila a filmului Exodus: Zei si regi: De cand egiptenii nu sunt albi?

Magnatul media Rupert Murdoch 83 de ani) a comentat pe Twitter acuzatiile fanilor filmului Exodus: Gods and Kings/Exodus: Zei si regi potrivit carora doar actorii de culoare alba au primit roluri importante. De cand egiptenii nu sunt albi? Toti pe care ii stiu sunt asa, a scris Murdoch pe reteaua de microblogging, luand apararea peliculei produsa si distribuita de compania sa, 20th Century Fox.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )