Libnet.ro
UNICEF

10:00

Rusia: 14 adolescenti s-au inecat intr-un lac

Antena3 Antena3,
Rusia: 14 adolescenti s-au inecat intr-un lac

Un grup de 14 adolescenti care participau la o tabara de vara au murit inecati intr-un lac din nord-estul Rusiei dupa ce ambarcatiunile la bordul carora se aflau s-au scufundat din cauza vremii. continuă pe Antena3

Un copil de 12 ani a murit inecat intr-o balta, formata in urma excavatiilor din zona autostrazii Orastie - Sibiu

Un copil de 12 ani a murit inecat intr-o balta din Orastie. Baiatul, insotit de un adult si un alt minor se afla la scaldat intr-un ochi de apa format dupa excavatiile efectuate in timpul lucrarilor la constructia autostrazii.

Un copil a murit inecat intr-o balta langa Orastie

Un baiat de 12 ani a murit inecat, vineri dupa amiaza, intr-o balta de la marginea municipiului Orastie, unde se afla la scaldat impreuna cu un adult si un alt copil. in incercarea de a-i salva viata copilului, la fata locului au intervenit pompierii militari, paramedicii SMURD si un echipaj cu medic de la Ambulanta, informeaza Agerpres.

Un copil de un an si jumatate a murit inecat intr-o fosa septica. Acesta fusese lasat nesupravegheat de catre mama

Un copil de doar un an si jumatate din comuna bistriteana Rodna si-a gasit sfarsitul in aceasta dupa-masa. Acesta a cazut intr-o fosa septica si a murit inecat, fiind lasat nesupravegheat de catre mama sa. Peste 100 de jandarmi, pompieri, politisti si voluntari l-au cautat pe copil mai bine de cinci ore, trupul sau fiind gasit in cele din urma intr-o fosa septica veche de cateva decenii.

Un copil de un an si jumatate a murit inecat intr-o fosa septica. Acesta fusese lasat nesupravegheat de mama

Un copil de doar un an si jumatate din comuna bistriteana Rodna si-a gasit sfarsitul joi dupa-amiaza, dupa ce a cazut intr-o fosa septica si a murit inecat, fiind lasat nesupravegheat de mama sa. Peste 100 de jandarmi, pompieri, politisti si voluntari l-au cautat pe copil mai bine de cinci ore, trupul sau fiind gasit in cele din urma intr-o fosa septica veche de cateva decenii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )