Libnet.ro
UNICEF

00:07

Rusia: Cel putin 11 persoane, dintre care zece copii, au murit inecati, dupa ce barcile in care se aflau s-au rasturnat

România Liberă România Liberă,
Rusia: Cel putin 11 persoane, dintre care zece copii, au murit inecati, dupa ce barcile in care se aflau s-au rasturnat

Cel putin 10 copii si un adult au murit, duminica, dupa ce barcile in care se aflau pe un lac din regiunea rusa Karelia s-au rasturnat. continuă pe România Liberă

Tragedie pe un lac din Rusia. Cel putin zece copii au murit dupa ce doua ambarcatiuni s-au rasturnat

Cel putin 10 copii au murit duminica dupa ce doua barci in care se aflau pe un lac din regiunea rusa Karelia s-au rasturnat, probabil din cauza conditiilor meteo, a anuntat Ministerul rus pentru Situatii.

Tragedie pe un lac din Rusia: Cel putin 10 copii s-au inecat (VIDEO)

Cel putin zece copii si-au pierdut viata inecati in lacul Siamozero din republica Karalia, situat in nord-vestul Rusiei, potrivit Reuters. Copii se aflau la bordul a trei ambarcatiuni.

FOTO + VIDEO: Violente la EURO 2016. Cel putin 36 de persoane, arestate la Lille

Ciocniri violente au avut loc, miercuri seara, intre fortele de ordine franceze si fanii englezi, dupa ce suporterii au aprins torte si artificii pe strazile din Lille. Astfel, cel putin 36 de persoane au fost arestate, iar alte 16 au avut nevoie de ingrijiri medicale.

Cel putin 18 morti, in urma unui atac al Boko Haram in Nigeria

Gruparea terorista Boko Haram a ucis cel putin 18 persoane intr-un atac ce a vizat o inmormantare care avea loc in nord-estul Nigeriei, informeaza AP. Un martor a sustinut ca militanti.

Cel putin zece copii au murit in Rusia dupa ce doua ambarcatiuni s-au rasturnat

Cel putin 10 copii au murit astazi dupa ce doua barci in care se aflau pe un lac din regiunea rusa Karelia s-au rasturnat, probabil din cauza conditiilor meteo, a anuntat Ministerul rus pentru Situatii de Urgenta, citat de agentia EFE.

UPDATE Tragedie pe un lac din Rusia: Cel putin 13 copii s-au inecat VIDEO

Autoritatile ruse au anuntat ca cel putin 13 copii au murit inecati in lacul Siamozero din republica Karalia, situat in nord-vestul tarii. Copii se aflau la bordul a trei ambarcatiuni turistice, care au fost prinse intr-o furtuna iscata din senin pe lac, scrie RT.

Accident rutier pe DN1, in dreptul localitatii Balotesti: Trei persoane, printre care doi copii, au ajuns la spital (VIDEO)

Accident cumplit de circulatie pe DN1, in dreptul localitatii Balotesti. Trei persoane, printre care doi copii, au ajuns la spital, dupa ce autoturismul in care se aflau s-a lovit de un autocar,.

Accident tragic in Buzau! Cinci persoane, printre care si un copil, au fost ranite

Accident rutier grav in Buzau! Cinci persoane, printre care si un copil, au fost ajuns la spital, vineri seara, dupa ce doua autoturisme s-au izbit frontal, potrivit Romania TV. Incidentul rutier s-a.

Seful Corpului de control al premierului, de acord cu o eventuala interzicere a sponsorizarilor pe care le primesc medicii de la firmele farmaceutice: E cel putin conflict de interese

Seful Corpului de control al premierului sustine ca ar fi de acord cu o eventuala interzicere a sponsorizarilor pe care le primesc medicii de la firmele farmaceutice, precizand ca astefl de relatii.

Accident tragic in Buzau! Cinci persoane, printre care si un copil, au fost ranite (VIDEO)

Accident stupid la iesirea din orasul Buzau spre Braila! Cinci persoane au fost ranite dupa ce doua masini s-au izbit una de cealalta. De vina este unul dintre soferi care a incercat sa evite un.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )