Libnet.ro
UNICEF

23:15

Cel putin zece copii au murit in Rusia dupa ce doua ambarcatiuni s-au rasturnat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cel putin zece copii au murit in Rusia dupa ce doua ambarcatiuni s-au rasturnat

Cel putin 10 copii au murit astazi dupa ce doua barci in care se aflau pe un lac din regiunea rusa Karelia s-au rasturnat, probabil din cauza conditiilor meteo, a anuntat Ministerul rus pentru Situatii de Urgenta, citat de agentia EFE. continuă pe Ziarul Bursa

Tragedie pe un lac din Rusia. Cel putin zece copii au murit dupa ce doua ambarcatiuni s-au rasturnat

Cel putin 10 copii au murit duminica dupa ce doua barci in care se aflau pe un lac din regiunea rusa Karelia s-au rasturnat, probabil din cauza conditiilor meteo, a anuntat Ministerul rus pentru Situatii.

Tragedie pe un lac din Rusia: Cel putin 10 copii s-au inecat (VIDEO)

Cel putin zece copii si-au pierdut viata inecati in lacul Siamozero din republica Karalia, situat in nord-vestul Rusiei, potrivit Reuters. Copii se aflau la bordul a trei ambarcatiuni.

Rusia: Cel putin 11 persoane, dintre care zece copii, au murit inecati, dupa ce barcile in care se aflau s-au rasturnat

Cel putin 10 copii si un adult au murit, duminica, dupa ce barcile in care se aflau pe un lac din regiunea rusa Karelia s-au rasturnat.

UPDATE Tragedie pe un lac din Rusia: Cel putin 13 copii s-au inecat VIDEO

Autoritatile ruse au anuntat ca cel putin 13 copii au murit inecati in lacul Siamozero din republica Karalia, situat in nord-vestul tarii. Copii se aflau la bordul a trei ambarcatiuni turistice, care au fost prinse intr-o furtuna iscata din senin pe lac, scrie RT.

UPDATE. Rusia: 14 copii au murit inecati, dupa ce barcile in care se aflau s-au rasturnat

Cel putin 10 copii si un adult au murit, duminica, dupa ce barcile in care se aflau pe un lac din regiunea rusa Karelia s-au rasturnat.

FOTO + VIDEO: Violente la EURO 2016. Cel putin 36 de persoane, arestate la Lille

Ciocniri violente au avut loc, miercuri seara, intre fortele de ordine franceze si fanii englezi, dupa ce suporterii au aprins torte si artificii pe strazile din Lille. Astfel, cel putin 36 de persoane au fost arestate, iar alte 16 au avut nevoie de ingrijiri medicale.

Cel putin 18 morti, in urma unui atac al Boko Haram in Nigeria

Gruparea terorista Boko Haram a ucis cel putin 18 persoane intr-un atac ce a vizat o inmormantare care avea loc in nord-estul Nigeriei, informeaza AP. Un martor a sustinut ca militanti.

Volumul, in recul dupa doua sedinte bune

Dupa ce in sedinta de marti au fost incheiate 104 contracte, cel mai bun volum de pana acum, din luna in curs , dar si din 11 mai incoace, prima jumatate din programul de tranzactionare din sedinta de la mijlocul saptamanii a fost una modesta ca intensitate, anuntand o lichiditate slaba.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )