Libnet.ro
UNICEF

01:06

Cel putin 18 morti, in urma unui atac al Boko Haram in Nigeria

B1 B1,
Cel putin 18 morti, in urma unui atac al Boko Haram in Nigeria

Gruparea terorista Boko Haram a ucis cel putin 18 persoane intr-un atac ce a vizat o inmormantare care avea loc in nord-estul Nigeriei, informeaza AP. Un martor a sustinut ca militanti. continuă pe B1

Atac terorist in Nigeria. Zeci de victime la o inmormantare

Cel putin 18 persoane au fost ucise, inclusiv multi copii, intr-un atac terorist comis de militantii organizatiei teroriste Boko Haram, care a vizat o inmormantare ce avea loc in nord-estul Nigeriei, informeaza Associated Press, care citeaza surse locale, potrivit Mediafax.

Anchetatori: Deputata britanica Jo Cox a fost victima unui atac intentionat care o viza personal

Deputata laburista Jo Cox a fost victima unui atac intentionat care o viza personal, Tommy Mair, presupusul autor al atacului urmand a fi supus unei expertize psihiatrice, au anuntat anchetatorii.

FOTO + VIDEO: Violente la EURO 2016. Cel putin 36 de persoane, arestate la Lille

Ciocniri violente au avut loc, miercuri seara, intre fortele de ordine franceze si fanii englezi, dupa ce suporterii au aprins torte si artificii pe strazile din Lille. Astfel, cel putin 36 de persoane au fost arestate, iar alte 16 au avut nevoie de ingrijiri medicale.

Cel putin doi oameni au murit intr-un accident de munca pe o autostrada din Germania

Cel putin doua persoane au murit si sase au fost ranite dupa ce mai multe schele si bucati de beton s-au prabusit pe un segment de autostrada din Germania, informeaza presa germana, citata de.

Cel putin 30 de morti, dupa ce un autobuz a cazut intr-o prapastie in India

Cel putin 30 de persoane au murit, dupa ce un autobuz s-a rasturnat intr-o prapastie in apropierea satului Sonapur, statul Meghalaya din nord-estul Indiei, informeaza indianexpress. com. Autobuzul,.

Un arbitru de handbal din Romania, tinta unui atac de tip terorist. Motorul masinii a bubuit!

Incident grav in handbalul romanesc. La sfarsitul saptamanii trecute, la turneul de junioare II, acolo unde dupa semifinala CSM Bucuresti CSM Ploiesti scor 20-18), arbitrul.

Coreea de Nord ar putea avea cel putin 21 de bombe nucleare, avertizeaza un centru de cercetare american

Institutul pentru Stiinta si Securitate Internationala, cu sediul la Washington, estimeaza ca nord-coreenii au fabricat sase sau mai multe bombe nucleare in ultimele 18 luni, fapt ce le-ar ridica.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )