Libnet.ro
UNICEF

00:07

UPDATE Tragedie pe un lac din Rusia: Cel putin 13 copii s-au inecat VIDEO

Adevărul Adevărul,
UPDATE Tragedie pe un lac din Rusia: Cel putin 13 copii s-au inecat VIDEO

Autoritatile ruse au anuntat ca cel putin 13 copii au murit inecati in lacul Siamozero din republica Karalia, situat in nord-vestul tarii. Copii se aflau la bordul a trei ambarcatiuni turistice, care au fost prinse intr-o furtuna iscata din senin pe lac, scrie RT. continuă pe Adevărul

Tragedie pe un lac din Rusia. Cel putin zece copii au murit dupa ce doua ambarcatiuni s-au rasturnat

Cel putin 10 copii au murit duminica dupa ce doua barci in care se aflau pe un lac din regiunea rusa Karelia s-au rasturnat, probabil din cauza conditiilor meteo, a anuntat Ministerul rus pentru Situatii.

Tragedie pe un lac din Rusia: Cel putin 10 copii s-au inecat (VIDEO)

Cel putin zece copii si-au pierdut viata inecati in lacul Siamozero din republica Karalia, situat in nord-vestul Rusiei, potrivit Reuters. Copii se aflau la bordul a trei ambarcatiuni.

Rusia: Cel putin 11 persoane, dintre care zece copii, au murit inecati, dupa ce barcile in care se aflau s-au rasturnat

Cel putin 10 copii si un adult au murit, duminica, dupa ce barcile in care se aflau pe un lac din regiunea rusa Karelia s-au rasturnat.

Cel putin zece copii au murit in Rusia dupa ce doua ambarcatiuni s-au rasturnat

Cel putin 10 copii au murit astazi dupa ce doua barci in care se aflau pe un lac din regiunea rusa Karelia s-au rasturnat, probabil din cauza conditiilor meteo, a anuntat Ministerul rus pentru Situatii de Urgenta, citat de agentia EFE.

Cel putin 18 morti, in urma unui atac al Boko Haram in Nigeria

Gruparea terorista Boko Haram a ucis cel putin 18 persoane intr-un atac ce a vizat o inmormantare care avea loc in nord-estul Nigeriei, informeaza AP. Un martor a sustinut ca militanti.

FOTO + VIDEO: Violente la EURO 2016. Cel putin 36 de persoane, arestate la Lille

Ciocniri violente au avut loc, miercuri seara, intre fortele de ordine franceze si fanii englezi, dupa ce suporterii au aprins torte si artificii pe strazile din Lille. Astfel, cel putin 36 de persoane au fost arestate, iar alte 16 au avut nevoie de ingrijiri medicale.

Atletismul din Rusia sub semnul intrebarii. Ce raspuns a dat Federatia Internationala cu privire la Jocurile Olimpice (VIDEO)

Dezastru pentru atletismul din Rusia. Federatia Internationala de Atletism a decis sa nu ridice interdictia sportivilor din Rusia de a participa la Jocurile Olimpice de la Rio care vor incepe in mai.

Atleta rusa Iulia Stepanova, care a declansat scandalul dopajului din Rusia, autorizata sa participe la JO 2016

Atleta rusa Iulia Stepanova, specialista in proba de 800 m, aflata la originea dezvaluirilor privind dopajul organizat din Rusia, a fost autorizata sa participe la Jocurile Olimpice 2016 de la Rio de Janeiro, a anuntat vineri Federatia internationala de atletism IAAF), citata de AFP, preluata de Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )