Libnet.ro
UNICEF

16:45

Rusia: Drapelul si imnul devin obligatorii in scoli

Hotnews Hotnews,
 Rusia: Drapelul si imnul devin obligatorii in scoli

Scolile din Rusia vor trebui de-acum sa arboreze drapelul national pe cladiri si sa-i intampine pe elevi in prima zi de scoala cu imnul de stat, potrivit unui decret publicat luni pe site-ul Kremlinului, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Drapelul si imnul devin obligatorii in scolile din Rusia.

Scolile din Rusia vor trebui de-acum sa arboreze drapelul national pe cladiri si sa-i intampine pe elevi in prima zi de scoala cu imnul de stat, potrivit unui decret publicat luni pe site-ul Kremlinului, informeaza Mediafax. Decretul, initiat de presedintele rus Vladimir Putin, are drept obiectiv sa contribuie la educarea cetateniei si patriotismului. Acesta prevede ca drapelul alb, albastru, rosu in benzi orizontale sa fie arborat in permanenta pe edificiile institutiilor scolare sau pe .

Rusia: steagul si imnul national, obligatorii in scoli

Scolile din Rusia sunt obligate de-acum sa arboreze drapelul national pe cladiri si sa inceapa fiecare an scolar intonand imnul de stat pe vocile la unison ale elevilor, potrivit unui decret publicat luni pe site-ul Kremlinului, citat de AFP.

Arborarea drapelului national si intonarea imnului de stat, obligatorii in scolile din Rusia

Arborarea drapelului national si intonarea imnului de stat vor deveni obligatorii in scolile din Rusia. Initiativa apartine presedintelui Vladimir Putin, care considera ca va contribui la educatia in.

De ce baga Romania 90 mil. lei in scolile din Republica Moldova

Romania va acorda Republicii Moldova fonduri totale de 20 milioane euro pentru dezvoltarea infrastructurii scolare din statul vecin. Alocarea banilor a fost decisa, luni, de Guvern, intr-o sedinta la inceputul careia a participat si prim-ministrul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )