Libnet.ro
UNICEF

12:45

Rusia, foarte ingrijorata de riscul foarte ridicat al unui conflict intre SUA si Coreea de Nord

Hotnews Hotnews,
 Rusia, foarte ingrijorata de riscul foarte ridicat al unui conflict intre SUA si Coreea de Nord

Rusia este foarte ingrijorata pentru riscul de conflict foarte ridicat intre Statele Unite si Coreea de Nord, a declarat vineri seful diplomatiei ruse, Serghei Lavrov, care a sugerat ca Washingtonul trebuie sa faca un prim pas in vederea detensionarii situatiei, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Rusia se teme de riscul unui conflict intre Statele Unite si Coreea de Nord

Rusia se teme de posibilitatea unui conflict ridicat intre Statele Unite si Coreea de Nord, a afirmat vineri seful diplomatiei ruse, Serghei Lavrov. Acesta a sugerat ca Washingtonul ar trebui sa faca un prim.

Sondaj: Americanii sprijina apararea Coreei de Sud in cazul unui conflict armat cu Coreea de Nord

Un sondaj efectuat recent arata ca majoritatea cetatenilor americani sustin ideea unei interventii de partea Coreei de Sud in cazul unui conflict armat cu Coreea de Nord.

Reprezentanti ai investitorilor romani si straini au mijlocit demararea unui dialog intre autoritatile fiscale si sistemul bancar

In urma cu cateva zile, reprezentantii MFP si cei ai Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei CDR) - organizatie care reuneste cei mai importanti investitori locali si straini in economie- au avut o intrevedere in cadrul careia au fost abordate aspecte privind buna functionare a sistemului bancar romanesc, se arata intr-un comunicat al CDR. Participantii au convenit infiintarea unui grup de lucru care sa adanceasca discutiile aparute in spatiul public in ultima perioada, intr-o forma mai organizata, urmand ca la discutiile urmatoare sa fie invitati si reprezentanti ai BNR.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1953 seconds )