Libnet.ro
UNICEF

13:15

Rusia inregistreaza cel mai mare bilant zilnic al mortilor din cauza Covid-19

Adevărul Adevărul,
Rusia inregistreaza cel mai mare bilant zilnic al mortilor din cauza Covid-19

Rusia a anuntat marti 174 de morti din cauza covid-19 in ultimele 24 de ore - cel mai mare bilant zilnic al deceselor de la inceputul epidemiei, relateaza Reuters. continuă pe Adevărul

Emmanuel Macron vrea ca Franta sa devina cel mai mare producator european de automobile ecologice

Presedintele Emmanuel Macron a declarat marti ca vrea sa faca din Franta cel mai mare producator european de automobile ecologice, prin stimularea constructorilor auto sa isi repatrieze productia de peste hotare si sa dezvolte noi modele pe teritoriul francez, transmite Reuters.

webPR Elefant.ro va organiza cel mai mare targ de carte din acest an

In perioada 27-31 mai 2020, elefant. ro va organiza elefantFest, cel mai mare targ de carte ce a avut loc vreodata in Romania unde sunt asteptati sa participe peste un milion de cititori din toata tara. Organizat exclusiv online, elefantFest poate gazdui, astfel, de 10 ori mai multi pasionati de lectura decat reuseau sa atraga, in trecut, cele mai populare targuri de carte traditionale unde, in medie, la o editie, participau aproximativ 100. 000 de vizitatori.

Cel mai mare operator de turism din lume vrea sa reia pana la sfarsitul lui iunie zborurile catre principalele destinatii de vacanta din Europa

TUI, cel mai mare operator de turism din lume, vrea sa reia pana la finalul lunii iunie zborurile catre principalele destinatii de vacanta din Europa, a anuntat directorul general al grupului, Fritz Joussen, citat de Reuters.

Romanii, disperati sa se angajeze dupa izolare: ce s-a intamplat pe cel mai mare site de locuri de munca

In contextul in care s-au relaxat restrictiile de circulatie dupa pandemie, un numar semnificativ de romani isi cauta de lucru, iar statisticile sunt uimitoare. in Romania, eJobs este cea.

COVID-19: Franta a raportat cel mai mic numar de decese provocate de noul coronavirus, de la impunerea restrictiilor

Autoritatile franceze au raportat duminica cea mai mica crestere zilnica a cazurilor noi de coronavirus si cel mai mic bilant al deceselor, de la initierea primelor masuri restrictive pentru blocarea.

Cel mai tanar roman angajat la Adobe: cum a atins performanta un licean de 17 ani

Adobe are in Romania cel mai mare sediu din aceasta regiune a Europei, iar Tudor Coman este cel mai tanar angajat al diviziei autohtone, la doar 17 ani. La prima vedere, Tudor Coman este un elev.

Coronavirus: Brazilia se apropie de 350.000 de cazuri de Covid, fiind tara cu al doilea cel mai mare bilant al infectarilor din lume

Brazilia a inregistrat sambata 965 noi decese din cauza coronavirusului, numarul total al victimelor ajungand la 22. 013, a spus Ministerul Sanatatii, relateaza Reuters.

VIDEO Tinerii rusi s-au saturat de izolare: ancheta dupa o petrecere anti-coronavirus organizata in Piata Lenin din cel mai mare oras al Siberiei

Autoritatile ruse au deschis o ancheta dupa publicarea unor inregistrari video care surprind zeci de persoane dansand, ascultand muzica si discutand pe o strada la Novosibirsk, in Siberia, in pofida izolarii impuse in lupta impotriva noului coronavirus, relateaza AFP.

O padure cat o tara. Ministrul Mediului, Costel Alexe: Planul nostru este sa demaram cea mai mare extindere a fondului forestier din ultimii 30 de ani (VIDEO)

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a anuntat, luni, ca planul autoritatilor este sa demareze cea mai mare extindere a fondului forestier din ultimii 30 de ani. Alexe a explicat ca in tara noastra sunt cel putin.

MINISTRUL MEDIULUI: Planul nostru este sa demaram cea mai mare extindere a fondului forestier din ultimii 30 de ani

Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, a efectuat luni o vizita de lucru in judetul Teleorman, ocazie cu care a declarat ca planul autoritatilor este sa demareze cea mai mare extindere a fondului forestier din ultimii 30 de ani, iar in prezent in Romania sunt cel putin 500. 000 de hectare de terenuri degradate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )