Libnet.ro
UNICEF

22:00

Importul de fructe si legume din Polonia, interzis de rusi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Importul de fructe si legume din Polonia, interzis de rusi

Rusia a decis sa interzica importurile de fructe si legume din Polonia, la o zi dupa ce europenii au impus noi sanctiuni economice Rusiei pentru rolul sau in conflictul ucrainean. continuă pe Wall-Street Ro

Rusia va interzice importul de fructe si legume din Polonia

Autoritatea de Supraveghere Alimentara si Veterinara a Rusiei va impune o interdictie asupra tuturor importurilor de fructe si legume din Polonia incepand de la 1 August, a declarat, astazi, un reprezentant al institutiei, citat de RIA Novosti.

Rusia interzice importuri de fructe si legume din Polonia

Rusia a decis miercuri sa interzica importurile de fructe si legume din Polonia, la o zi dupa ce europenii au impus noi sanctiuni economice Rusiei. Am luat decizia de a impune restrictii asupra importurilor in .

Rusia trece la represalii si interzice importurile de fructe si legume din Polonia

Rusia a decis miercuri sa interzica importurile de fructe si legume din Polonia, la o zi dupa ce europenii au impus noi sanctiuni economice Rusiei pentru rolul sau in conflictul ucrainean, relateaza AFP.

Rusia suspenda importul de conserve de fructe si legume din Ucraina

Rusia a decis, astazi, sa suspende importurile de fructe si legume in conserva provenind din Ucraina din cauza neregulilor, la trei zile dupa ce a limitat importurile de produse lactate ucrainene din motive similare, relateaza AFP, citat de Mediafax.

Immofinanz iese de pe piata logistica din Polonia si Cehia. Se va concentra pe Romania, Germania si Rusia

Grupul austriac Immofinanz a vandut doua proiecte logistice din Polonia si Cehia pentru 33,2 milioane de euro si anunta ca se va focaliza pe dezvoltarea de astfel de proiecte in Germania, Romania si Rusia.

Rusia a intrat in hora dar joaca poker

Rusia a intrat in hora sanctiunilor economice aplicate pe fondul conflictului din Ucraina - in care joaca un rol important - si impune si ea restrictii statelor cu care are relatii comerciale. De aceasta data, dupa interdictii valabile pentru Ucraina si Republica Moldova, Rusia interzice importul de fructe si legume din Polonia.

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )