Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rusia, Ucraina si UE au ajuns la UN ACORD privind livrarea de gaze rusesti

Antena3 Antena3,
Rusia, Ucraina si UE au ajuns la UN ACORD privind livrarea de gaze rusesti

Rusia, Ucraina si Uniunea Europeana UE) au ajuns joi seara, la Bruxelles, la un acord asupra reluarii livrarilor de gaze rusesti pentru aceasta iarna, a anuntat o sursa europeana, citata de AFP, conform. continuă pe Antena3

UPDATE Rusia, Ucraina si UE au ajuns la un acord asupra reluarii livrarilor de gaze rusesti

Rusia, Ucraina si Uniunea Europeana UE) au ajuns joi seara, la Bruxelles, la un acord asupra reluarii livrarilor de gaze rusesti pentru aceasta iarna, a anuntat o sursa europeana, citata de AFP. Acordul a fost semnat de ministrii Energiei ai celor doua tari, rusul Alexander Novak si ucraineanul Iuri Prodan, si comisarul european pentru Energie, Gunther Oettinger.

Rusia, Ucraina si UE au ajuns la un acord asupra reluarii livrarilor de gaze rusesti

Rusia, Ucraina si Uniunea Europeana UE) au ajuns joi seara, la Bruxelles, la un acord asupra reluarii livrarilor de gaze rusesti pentru aceasta iarna, informeaza Mediafax.

Negocierile Rusia-Ucraina-UE pe tema livrarilor de gaze naturale se reiau joi la Bruxelles

Negocierile incepute miercuri, la Bruxelles, intre Ucraina si Rusia pentru a incerca sa rezolve disputa privind aprovizionarea cu gaze nu s-au finalizat cu niciun acord, dar acestea urmeaza sa continue si joi, a declarat pentru AFP o sursa apropiata negocierilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )