Libnet.ro
UNICEF

12:45

Rusoaica Adelina Sotnikova a cucerit titlul olimpic la patinaj artistic

B1 B1,
Rusoaica Adelina Sotnikova a cucerit titlul olimpic la patinaj artistic

Patinatoarea Adelina Sotnikova a devenit prima campioana olimpica din Rusia la patinaj artistic feminin. Rusoaica a cucerit aurul, joi, la doar 17 ani, cu un total de 224,59 puncte, scrie Mediafax. Medalia de argint. continuă pe B1

Tina Maze, a doua medalie de aur la Soci. Slovena a cucerit titlul olimpic la slalom urias

Dupa ce a adus primul aur pentru Slovenia la Jocurile Olimpice de iarna, Tina Maze a recidivat si a obtinut al doilea titlu olimpic la Soci, impunandu-se in proba feminina de slalom urias. Sportiva de 30 de ani a.

Martina Sablikova si-a pastrat titlul olimpic la 5.000 de metri patinaj viteza

Cehoaica Martina Sablikova si-a pastrat titlul olimpic la 5. 000 de metri, dupa ce s-a impus in ultima proba individuala a concursului de patinaj viteza din cadrul Jocurilor Olimpice de iarna de la Soci. Sportiva.

Surpriza la patinaj artistic: Davis si White iau aurul canadienilor.

Meryl Davis si Charlie White si castigat dansul la patinaj artistic, luni seara, in fata campionilor olimpici, favoritii canadieni Tessa Virtue si Scott Moir. La inceputul Jocurilor Olimpice, presa franceza a scris ca Rusia va sprijini SUA pentru un aur al lui Davis si White in fata canadienilor, pentru ca rusii sa aiba la randul lor votul americanilor in proba de echipe.

Surpriza la patinaj artistic: Davis si White iau aurul canadienilor

Meryl Davis si Charlie White si castigat dansul la patinaj artistic, luni seara, in fata campionilor olimpici, favoritii canadieni Tessa Virtue si Scott Moir.

JO de la Soci: Sud-coreenii, revoltati dupa ce Victor Ahn, naturalizat rus, a castigat titlul olimpic

Titlul olimpic castigat de un sud-coreean naturalizat rus la probele de short-track de la Jocurile Olimpice a provocat furie in randul locuitorilor din tara sa natala, care au criticat autoritatile sportive .

Belarusul Anton Kusnir a cucerit aurul olimpic la schi freestyle - sarituri

Belarusul Anton Kusnir a cucerit, luni, aurul olimpic la proba de schi freestule-sarituri, in cadrul Jocurilor Olimpice de iarna de la Soci. Kusnir a acumulat 134,50 de puncte, urmat de australianul David Morris cu.

JO Soci 2014: Americanul David Wise a cucerit aurul olimpic la half-pipe

Sportivul american David Wise a cucerit, marti, medalia de aur in proba masculina de half-pipe de la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci, acumuland 92,00 puncte. Medalia de argint a fost cucerita de canadianul.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )