Libnet.ro
UNICEF

15:45

Nu s-a incalcat legea in acordarea creditului Ioanei Basescu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nu s-a incalcat legea in acordarea creditului Ioanei Basescu

Creditul acordat Ioanei Basescu nu a incalcat legile, normele Bancii Centrale si nici normele interne ale CEC Bank, considera domnul Radu Gratian Ghetea, presedintele CEC Bank. continuă pe Ziarul Bursa

Seful CEC Bank, primele declaratii despre scandalul creditului acordat Ioanei Basescu

Presedintele CEC Bank, Radu Ghetea, a declarat vineri ca a analizat creditul acordat Ioanei Basescu, fara a pronunta numele clientului, si considera ca nu au fost incalcate nici legile, nici regulamentele BNR.

Ghetea despre creditul Ioanei Basescu: Respecta legislatia, regulamentele BNR si normele CEC.

Presedintele CEC Bank, Radu Ghetea, a declarat vineri ca a analizat creditul acordat Ioanei Basescu, fara a pronunta numele clientului, si considera ca nu au fost incalcate nici legile, nici regulamentele BNR si nici normele interne de creditare, informeaza Mediafax. Despre creditul de care se tot vorbeste in ultima perioada pot sa va spun ca l-am analizat si eu si consider ca, este o opinie personala, dar este si opinia bancii, nu s-au incalcat nici legile, nici regulamentele BNR si cu atat .

Vasilescu, BNR: Nu mi se pare nimic in afara legii in contractul Ioanei Basescu.

Consilierul guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei, Adrian Vasilescu, a declarat vineri ca a citit contractul prin care fiica presedintelui, Ioana Basescu, si-a cumparat terenul din judetul Calarasi. Vasilescu s-a referit si la comisia Bancii Nationale care va controla CEC si a spus ca prietenia dintre seful Supravegherii din BNR, Nicolae Cinteza si presedintele CEC Bank, Radu Ghetea, nu va afecta obiectivitatea controlului. Am citit contractul Ioanei Basescu. Cred ca toate lucrurile sunt .

Decizie definitiva intr-o afacere controversata. Iubitul Ioanei Basescu, despagubit cu 10 milioane de euro de catre statul roman

Luni seara, la Antena 3, Mihai Gadea a prezentat, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, o sentinta judecatoreasca prin care Radu Pricop, iubitul Ioanei Basescu, a primit circa 10 milioane de euro despagubiri.

BNR incepe un control la CEC pentru a investiga creditul acordat Ioanei Basescu

Banca Nationala va initia, la solicitarea Ministerului Finantelor, un control de conformitate la CEC privind creditul acordat Ioanei Basescu, control care va fi inceput saptamana viitoare si finalizat pana la 9 decembrie, potrivit directorului.

Victor Ponta, despre opinia consilierului guvernatorului BNR privind contractul Ioanei Basescu: 'Domnia sa si-a exprimat o parere personala, pe care o respect. In acelasi timp a anuntat ca BNR va face un control'

Domnia sa n. a Adrian Vasilescu, consilierul Guvernatorului BNR ) si-a exprimat o parere personala, lucru pe care il apreciez foarte tare, parerile personale sunt importante. In acelasi timp insa acesta a anuntat ca Banca Nationala, conform legii, va face un control si va anunta rezultatele controlului, a declarat vineri premierul Victor Ponta. Adrian Vasilescu a declarat vineri ca a citit contractul Ioanei Basescu si ca in opinia sa toate lucrurile sunt in spiritul si litera legii.

Prima reactie a sefului CEC Bank, Radu Ghetea, despre creditul Ioanei Basescu

Presedintele CEC Bank, Radu Ghetea, a declarat vineri ca a analizat creditul acordat Ioanei Basescu, fara a pronunta numele clientului, si considera ca nu au fost incalcate nici legile, nici regulamentele BNR si nici normele interne de creditare.

Vasilescu: Creditul Ioanei Basescu este in regula

Creditul Ioanei Basescu este in regula, considera Adrian Vasilescu, consilierul Guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei BNR).

Adrian Vasilescu: Am citit contractul Ioanei Basescu. Cred ca toate lucrurile sunt in spiritul si litera legii

Am citit contractul Ioanei Basescu. Cred ca toate lucrurile sunt in spiritul si litera legii. Am vocatie de jurist si stiu sa citesc un contract. Nu mi se pare nimic in afara legii, a declarat vineri la vila BNR din Cumpatu, Adrian Vasilescu, consilierul Guvernatorului BNR. El participa alaturi de presedintele CEC Bank si alti oficiali din BNR la seminarul EU-COFILE, interventia presedintelui CEC Bank Radu Ghetea fiind asteptata in jurul orei 12,30.

BNR incepe un control la CEC privind creditul Ioanei Basescu

Banca Nationala a Romaniei BNR) urmeaza sa inceapa un control de conformitate la CEC Bank privind creditul acordat Ioanei Basescu, la solicitarea Ministerului Finantelor Publice MFP), a declarat directorul Directiei Supraveghere din cadrul Bancii Centrale, Nicolae Cinteza.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2556 seconds )