Libnet.ro
UNICEF

00:07

Incendiul care a cuprins mansarda unui bloc din Bucuresti a fost lichidat. Un pompier a ajuns la spital

Antena3 Antena3,
Incendiul care a cuprins mansarda unui bloc din Bucuresti a fost lichidat. Un pompier a ajuns la spital

40 - Incendiul izbucnit, vineri seara, la mansarda unui bloc de patru etaje din zona 1 Decembrie din Capitala, a fost stins, insa cladirea ramane evacuata cat timp pompierii verifica daca este. continuă pe Antena3

Incendiu la mansarda unui bloc din Bucuresti. Toti locatarii au fost evacuati

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri seara, la mansarda unui bloc de sase etaje, din zona 1 Decembrie din Capitala, pompierii intervenind cu 15 autospeciale de stingere si evacuand toti locatarii, potrivit.

Mansarda unui bloc din sectorul 3 a luat foc: Incendiul ameninta sa se extinda (VIDEO)

Mansarda unui bloc din sectorul 3, mai exact de pe strada Mizil, care este in mare proportie din lemn, a luat foc, informeaza B1 TV. Focul ameninta sa se extinda. Strada este destul de ingusta, ceea ce face.

Mansarda unui bloc cu sase etaje din Bucuresti arde ca o torta. ISU: Locatarii au fost evacuati. Sunt 15 autospeciale de stingere si trei autoscari

Vineri, un incendiu a izbucnit la mansarda unui bloc cu sase etaje situat pe Aleea Mizil din Bucuresti. Mai multe echipaje ISU s-au deplasat la fata locului, incercand sa stinga focul.

Protest EXTREM in Capitala. Un barbat isi acuza patronul de FURT, de pe acoperisul unui bloc

Un barbat protesteaza in Bucuresti pe acoperisul unui balcon de la etajul 8, acuzandu-si patronul de furt si violente .

Un copil de doi ani a murit dupa ce a cazut de la etajul sapte al unui bloc din Chisinau

Un copil de doi ani si-a pierdut viata in aceasta dimineata dupa ce a cazut de la etajul sapte. Se pare ca baietelul se juca pe balcon, iar la un moment dat s-a rezemat de plasa pentru tantari agatata la geam. Aceasta a cedat sub greutatea lui.

ADMITERE FACULTATE TOAMNA 2015 BUCURESTI. Cand se desfasoara a doua sesiune de admitere la Universitatea din Bucuresti

La Universitatea din Bucuresti, cea de-a doua sesiune de admitere se desfasoara intre 3 si 23 septembrie.

Preturile apartamentelor din Bucuresti, mai mari in iulie cu 5,3% fata de luna precedenta. Cresterea este cea mai mare din acest an

Preturile apartamentelor din Bucuresti au crescut in luna iulie cu 5,3 la suta fata de luna precendenta si cu 2,8 la suta fata de aceeasi perioada a anului trecut, arata o analiza a homefinders. com,.

Ce s-a intamplat cu preturile apartamentelor din Bucuresti in luna iulie

Preturile apartamentelor din Bucuresti au inregistrat o crestere de 5,3% in luna iulie, fata de iunie, iar comparativ cu aceeasi perioada din 2014 se afla in urcare cu 2,8%, potrivit unei analize realizate de.

Vechile mestesuguri, invatate de locuitorii unui sat din judetul Iasi, de la un francez de 21 de ani

Vechile mestesugari sunt redescoperite de localnicii unui sat din judetul Iasi de la un fierar venit din Franta, avand in vedere ca in zona nu exista niciun atelier specializat si nicio scoala de meserii.

Incendiul de la blocul din 1 Decembrie a fost stins, un pompier a ajuns la spital

Incendiul izbucnit, vineri seara, la mansarda unui bloc de patru etaje din zona 1 Decembrie din Capitala, a fost stins, insa cladirea ramane evacuata cat timp pompierii verifica daca este sigura, in urma interventiei un ofiter ajungand la spital din cauza expunerii la fum.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )