Libnet.ro
UNICEF

01:06

De ce s-a suparat Victor Ponta pe presa: Nu ati facut asta

Antena3 Antena3,
De ce s-a suparat Victor Ponta pe presa: Nu ati facut asta

Intrebat de jurnalisti despre alte subiecte decat cel al autostrazilor, premierul Victor Ponta a refuzat sa raspunda la orice alta intrebare, spunand ca este suparat ca presa din Romania nu a scris. continuă pe Antena3

Victor Ponta, aparitie-surpriza la o conferinta romano-italiana

Abia revenit in functia de premier, la cateva minute dupa ce Iohannis i-a semnat decretul de reluare a atributiilor, Victor Ponta si-a facut astazi aparitia, in mod neasteptat, la o conferinta dedicata problemelor dezvoltarii infrastructurii.

Victor Ponta a facut joi un control medical la Spitalul Militar. Medici: Nu are voie sa se sprijine pe piciorul operat si sa flexeze genunchiul la un unghi mai mare de 90 de grade

Premierul Victor Ponta a facut joi un control medical la Spitalul Militar, potrivit B1 TV. Cel mai probabil controlul a avut loc in a doua parte a zilei, pentru ca dimineata premierul a fost la sediul Guvernului, dar.

Avocata lui Victor Ponta, la DNA

Avocata premierului Victor Ponta s-a prezentat, joi dimineata, la sediul DNA, potrivit surselor din presa, pentru a copia documente care constituie probe impotriva clientului sau, in scopul construirii apararii.

Motivul incredibil pentru care Victor Ponta si-a lasat cioc

Nu barba l-a facut pe premier! Dupa ce a surprins cu un nou look, Victor Ponta a revenit asa cum il stiam. Fara barba, mustata si perciunii lungi! Si a dezvaluit cand si de ce a decis sa-si schimbe.

Victor Ponta, despre salariile demnitarilor: Oprea nu a vorbit cu cine trebuie, a vorbit cu presedintele Iohannis. Celalalt presedinte al Romaniei, Dan Mihalache, am auzit ca nu este de acord

Premierul Victor Ponta a declarat ca vicepremierul Gabriel Oprea a fost un om serios in chestiunea cresterii salariilor demnitarilor, dar ca nu a vorbit cu cine cand a vorbit cu presedintele Iohannis si l-a numit pe Dan Mihalache, seful cancelariei prezidentiale, celalalt presedinte al Romaniei. Ponta a declarat ca este de acord cu masura, dar doar daca este aplicata si celorlalti functionari. Purtatorul de cuvant PSD: In problema salariilor demnitarilor, s-a facut un joc incorect de catre cei din jurul presedintelui. S-a creat o problema de comunicare.

Victor Ponta, reactie in scandalul salariilor. Premierul: Gabriel Oprea nu a vorbit cu cine trebuie

Premierul Victor Ponta sustine ca Gabriel Oprea a fost de buna-credinta in scandalul majorarii salariilor demnitarilor, dar a facut o greseala cand a discutat subiectul cu Klaus Iohannis. Ponta l-a atacat pe.

Gabriel Oprea: Ordonanta privind marirea salariilor demnitarilor a fost ideea lui Victor Ponta

Gabriel Oprea spune ca proiectul privind majorarea salariilor demnitarilor a fost facut de mai mult timp, iar ideea a apartinut Guvernului si lui Victor Ponta, el spunand ca Ponta si Iohannis s-au pus de.

Victor Ponta chiar nu merita sa se intoarca prim-ministru, dupa tevatura turceasca. Ce membru PNL a facut declaratia

Premierul autosuspendat Victor Ponta nu merita sa se intoarca la sefia Guvernului, dupa intreaga tevatura pe care a creat-o, este de parere liberalul Claudiu Saftoiu. Tevatura turceasca a domnului Pont.

Victor Ponta chiar nu merita sa se intoarca prim-ministru, dupa tevatura turceasca. Ce politician a facut declaratia

Premierul autosuspendat Victor Ponta nu merita sa se intoarca la sefia Guvernului, dupa intreaga tevatura pe care a creat-o, este de parere liberalul Claudiu Saftoiu. Tevatura turceasca a domnului Pont.

Prima minciuna dupa revenirea in tara? Gabriel Oprea: Victor Ponta si Klaus Iohannis s-au pus de acord asupra majorarii indemnizatiilor demnitarilor / Ponta afirmase ca Oprea si Iohannis s-au inteles dar el nu a fost de acord

Viceprim-ministrul Gabriel Oprea il contrazice pe premierul Victor Ponta si sustine ca ideea ordonantei privind cresterea salariilor demnitarilor a apartinut Guvernului si lui Victor Ponta, care s-ar fi pus de acord cu presedintele Klaus Iohannis asupra majorarii indemnizatiilor demnitarilor. Victor Ponta a intervenit, joi seara, intr-o emisiune televizata si a declarat ca el stia ca presedintele Klaus Iohannis si Gabriel Oprea au discutat si astfel s-a ajuns la aprobarea ordonantei privind salariile demnitarilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )