Libnet.ro
UNICEF

06:45

Victor Ponta chiar nu merita sa se intoarca prim-ministru, dupa tevatura turceasca. Ce membru PNL a facut declaratia

Antena3 Antena3,
Victor Ponta chiar nu merita sa se intoarca prim-ministru, dupa tevatura turceasca. Ce membru PNL a facut declaratia

Premierul autosuspendat Victor Ponta nu merita sa se intoarca la sefia Guvernului, dupa intreaga tevatura pe care a creat-o, este de parere liberalul Claudiu Saftoiu. Tevatura turceasca a domnului Pont. continuă pe Antena3

Victor Ponta chiar nu merita sa se intoarca prim-ministru, dupa tevatura turceasca. Ce politician a facut declaratia

Premierul autosuspendat Victor Ponta nu merita sa se intoarca la sefia Guvernului, dupa intreaga tevatura pe care a creat-o, este de parere liberalul Claudiu Saftoiu. Tevatura turceasca a domnului Pont.

Victor Ponta s-a intors in tara dupa operatia suferita la genunchi, in Turcia: Premierul a ajuns la Palatul Victoria (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a revenit miercuri in Romania, dupa operatia suferita la genunchi, la o clinica din Turcia, informeaza B1 TV. Seful Guvernului a ajuns miercuri dimineata, in carje, la Palatul Victoria,.

Liviu Dragnea, inaintea sedintei Biroului Permanent al PSD: Toata lumea asteapta ca Victor Ponta sa se intoarca in tara (VIDEO)

Social-democratii se reunesc luni pentru sedinta Biroului Permanent, informeaza B1 TV. Discutiile vor fi conduse tot de liderul interimar Rovana Plumb. Presedintele social-democrat Victor Ponta se afla in.

Victor Ponta, primul mesaj dupa revenirea in tara: Multumesc tuturor celor care in aceste saptamani dificile au fost cu inima alaturi de mine!

Premierul Victor Ponta a postat miercuri pe Facebook, dupa revenirea in tara, un mesaj de multumire, adresat celor care i-au fost alaturi in ultima perioadaMultumesc tuturor celor care in aceste.

Victor Ponta s-a intors in Romania. Cand isi reia mandatul de premier

UPDATE - Premierul Victor Ponta l-a instiintat miercuri, in scris, pe presedintele Klaus Iohannis ca, incepand de joi, 9 iulie, isi va relua activitatea ca prim-ministru. intr-o adresa transmisa, miercuri,.

Elena Cristian: Victor Ponta trebuie sa anunte cand isi reia activitatea. Constitutia nu este deloc clara

Premierul Victor Ponta s-a intors in Romania, dar inca nu este foarte clar cand isi va relua atributiile de prim-ministru, Constitutia nefiind foarte clara in acest sens. Conform surselor Antena.

Victor Ponta, pentru antena3.ro: imi doresc sa fiu sambata, la Nadlac

Premierul Victor Ponta se pregateste sa revina in Romania, dupa operatia suferita in Turcia. Si spera sa o faca chiar la sfarsitul saptamanii acesteia, la Nadlac. O spune chiar Ponta, intr-o.

Victor Ponta, pentru antena3.ro: Vreau sa fiu sambata, la Nadlac

Premierul Victor Ponta se pregateste sa revina in Romania, dupa operatia suferita in Turcia. Si spera sa o faca chiar la sfarsitul saptamanii acesteia, la Nadlac. O spune chiar Ponta, intr-o.

Ludovic Orban, despre Victor Ponta: Sa-si dea demisia. A plecat pe furis, a venit pe furis. Trebuie sa plece

Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, ca premierul Victor Ponta, care a plecat pe furis in Turcia si s-a intors miercuri, trebuie sa-si dea demisia. Sa-si dea demisia! A plecat pe.

Victor Ponta s-a intors in Romania. Cand isi va relua mandatul de premier

Premierul Victor Ponta s-a intors in Romania, potrivit imaginilor difuzate de Antena 3. Sprijinit in carje, primul ministru a fost filmat in timp ce intra in sediul Executivului. Potrivit unor surse, Victor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )