Libnet.ro
UNICEF

14:00

S-au strans aproape 700.000 de euro pentru Cumintenia Pamantului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
S-au strans aproape 700.000 de euro pentru Cumintenia Pamantului

Aproape 700. 000 de euro s-au strans pentru achizitionarea operei lui Constantin Brancusi, Cumintenia Pamantului, in campania publica, a precizat ministrul Culturii, Corina Suteu, intr-o postare pe pagina sa de Facebook. continuă pe Ziarul Bursa

Pana acum, s-au strans 700.000 de euro pentru Cumintenia pamantului

Pentru achizitionarea sculpturii Cumintenia pamantului s-au strans aproape 700. 000 de euro, pana acum, a spus ministrul Culturii, Corina Suteu, potrivit Digi 24.

Corina Suteu da banii inapoi pentru Cumintenia Pamantului, daca nu se aduna cele sase milioane de euro

Ministrul Culturii afirma ca va da banii inapoi celor care au donat pentru Cumintenia Pamantului daca nu se pot strange cei 6 milioane de euro. Corina Suteu este insa optimista si.

Batranul care a strans din pensie bani pentru a cumpara doua incubatoare pentru maternitatea din Slatina, aduna acum bani pentru al treilea: Cati politicieni ii vor urma exemplul?! (VIDEO)

Batranul care a strans din pensie bani pentru a cumpara doua incubatoare pentru maternitatea din Slatina, aduna acum bani pentru al treilea: Cati politicieni ii vor urma exemplul?! Ion.

Bancpost a constituit provizioane de 19 milioane de euro pentru darea in plata

Bancpost, subsidiara locala a grupului elen Eurobank, a constituit provizioane de aproximativ 19 milioane de euro pentru posibile pierderi ca urmare a intrarii in vigoare a legii darii in plata, arata datele prezentate de grupul mama, citate de Mediafax.

Un pensionar a donat 21.000 de euro pentru un spital

Un profesor pensionar de 87 de ani, fost detinut politic, a donat 21. 000 de euro pentru ca spitalul din Slatina sa cumpere incubatoare pentru bebelusii nascutii prematur. Barbatul a trait mult timp in Anglia, unde a predat limba engleza, dar dupa Revolutie a revenit in tara. Impresionat de problemele pe care le au spitalele, batranul a vrut sa ajute, relateaza DIGI24.

Aproximativ 700.000 de euro au fost donati, pana in prezent, pentru Cumintenia Pamantului

Ministrul Culturii, Corina Suteu, a anuntat joi, pe pagina sa de Facebook, ca suma stransa din donatii pentru achizitionarea sculpturii Cumintenia Pamantului, pentru care s-a initiat o subscriptie publica, a ajuns la 694. 960 de euro.

Campania pentru Cumintenia Pamantului, risc de abandon

Ministrul Culturii, Corina Suteu, a declarat, marti, la Parlament, ca, in curand, sumele donate pentru achizitionarea Cuminteniei Pamantului vor ajunge la 700. 000 euro, adaugand ca este optimista ca se vor strange toti banii, iar in caz contrar guvernul ar putea reanaliza situatia.

POCU: 94 milioane euro pentru pregatirea personalului din sanatate

Ministerul Fondurilor Europene MFE) lanseaza in consultare publica ghidul solicitantului Formarea personalului implicat in implementarea programelor prioritare de sanatate, aferent apelului de proiecte, in valoare de peste 94 milioane euro, din cadrul Programului Operational Capital Uman POCU).

Dupa AMENDA de 13 miliarde de euro pentru Apple, Comisia Europeana ar putea sanctiona firme din Europa

Companiile multinationale se pot astepta la intensificarea campaniei demarate de Comisia Europeana impotriva acordurile fiscale preferentiale, dupa ce Executivul comunitar a impus o amenda de 13 miliarde de euro grupului american Apple.

Escrocherie epocala in numele aurului ascuns de Ceausescu: Un german i-a platit unui escroc roman 2,2 milioane de euro pentru a-i dezvalui secretul

Un cetatean german a fost pacalit de un escroc roman ca stie unde se afla aurul ascuns de Ceausescu inainte de a fi executat. Pentru a-I dezvalui marele secret, neamtul a platit 2,2 milioane de euro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )