Libnet.ro
UNICEF

11:45

Ce s-a intamplat cu femeia din Ploiesti care ameninta calatorii dintr-un autobuz cu un cutit

Antena3 Antena3,
Ce s-a intamplat cu femeia din Ploiesti care ameninta calatorii dintr-un autobuz cu un cutit

Magdalena Irimia 44 de ani) femeia cu probleme psihice care in iarna anului trecut a amenintat cu un cutit calatorii dintr-un autobuz din Ploiesti a fost condamnata pentru faptele sale. Din cauza afectiunilor me. continuă pe Antena3

Ce s-a intamplat cu femeia din Ploiesti care ameninta calatorii dintr-un autobuz cu un cutit

Magdalena Irimia 44 de ani) femeia cu probleme psihice care in iarna anului trecut a amenintat cu un cutit calatorii dintr-un autobuz din Ploiesti a fost condamnata pentru faptele sale. Din cauza afectiunilor medicale de care sufera, agresoarea a fost obligata sa se interneze intr-un spital de specialitate.

Detalii explozive din ancheta care o vizeaza pe Carmen Iohannis

Detalii explozive din ancheta care o vizeaza pe Carmen Iohannis. Procurorul Lazar, cel care se ocupa de dosarul chiriei incasate de sotii Iohannis de pe urma imobilului pierdut, intarzie sa o citeze din nou pe pr.

Faze tari: Un autobuz din Ploiesti a gazduit un spectacol de jazz; Taximetristii sexy din New York, vedete n calendar; O femeie s-a plictisit sa astepte barbatul perfect si s-a maritat cu ea nsasi

Soferul cu mesajul anti PSD loveste din nou! Si-a schimbat numerele de inmatriculare, iar acum are un nou mesaj. Razvan Stefanescu, soferul care a venit in Romania cu. Un glumet si-a scos iubita la vanzare pe eBay si a primit o oferta de 80. 000 de euro. Cum a reactionat femeia. Dale Leeks 34 de ani) a vrut sa-i faca o farsa.

Acesta este tanarul din Botosani care a murit carbonizat in masina chiar de ziua lui - FOTO

Accident cumplit in aceasta noapte la Botosani. Un baiat a murit chiar in ziua in care urma sa implineasca 20 de ani, iar o fata de 18 ani a ajuns in stare critica la spital. Cei doi erau impreuna .

Digi 24: Orasul din Romnia care moare ncet. Cel mai important angajator si nchide afacerea

Un oras care in vremea comunismului se lauda cu fabricile si serele sale a ajuns acum aproape de colaps.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )