Libnet.ro
UNICEF

23:16

Ce s-a intamplat cu ultimatumul lui Mohammad Murad. Premierul Ludovic Orban: Dupa 1 iunie vom reglementa sezonul estival

Adevărul Adevărul,
Ce s-a intamplat cu ultimatumul lui Mohammad Murad. Premierul Ludovic Orban: Dupa 1 iunie vom reglementa sezonul estival

Hotelurile sunt deschise dar oamenii nu au voie sa paraseasca localitatea decat in anumite conditii. Turismul este cea mai afectata industrie din Romania, spun hotelierii. Omul de afaceri Mohammad Murad a dat un ultimatum Guvernului. continuă pe Adevărul

Mohammad Murad, despre inchiderea hotelului unde va fi o suspiciune de coronavirus: Cand a fost infectat domnul senator, au inchis Parlamentul?

Mohammad Murad, presedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc FPTR), spune ca daca autoritatile vor decide inchiderea unui hotel in cazul in care un turist va fi confirmat cu coronavirus, aceasta ar reprezenta un abuz total.

Termenul dat de premierul Ludovic Orban pentru finalizarea autostrazii Sebes - Turda: 30 noiembrie 2020

Premierul Ludovic Orban si ministrul Transporturilor, Lucian Bode verifica in teren, vineri, stadiul lucrarilor pe Autostrada Sebes-Turda.

CORONAVIRUS |Premierul Ludovic Orban, despre starea de alerta: Sigur ca vor fi sanctiuni. Cine nu va respecta regulile va fi amendat (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca persoanele care nu vor respecta regulile impuse de autoritati in perioada starii de alerta vor fi amendate, precizand ca si i.

Premierul Ludovic Orban a convocat Comitetul pentru Situatii de Urgenta

Prim-ministrul Ludovic Orban a convocat Comitetul National pentru Situatii de Urgenta joi, 14 mai, la ora 20:00, la sediul MAI.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )