Libnet.ro
UNICEF

01:05

S-a stabilit prima semifinala a Campionatului Mondial de handbal. Cinci jucatoare de la CSM Bucuresti se lupta pentru un loc in marea finala

Adevărul Adevărul,
S-a stabilit prima semifinala a Campionatului Mondial de handbal. Cinci jucatoare de la CSM Bucuresti se lupta pentru un loc in marea finala

Prima semifinala a Campionatului Mondial de handbal feminin, care se desfasoara in Germania, va aduce pe teren cinci jucatoare de la CSM Bucuresti. continuă pe Adevărul

CM Handbal (f): Danemarca si Suedia s-au calificat in sferturile Campionatului Mondial de handbal feminin

Nationalele de handbal feminin ale Danemarcei si Suediei au obtinut si ele calificarea in sferturile de finala ale Campionatului Mondial, dupa ce au eliminat, duminica, reprezentativele Germaniei si Sloveniei, in optimi, anunta News. ro. Primele calificate ale zilei au fost Franta si Muntenegru. Romania joaca, luni, cu Cehia.

Romania a ratat calificarea in sferturile Campionatului Mondial de handbal feminin

Nationala de handbal feminin a Romaniei a ratat, astazi, la Leipzig, calificarea in sferturile de finala ale Campionatului Mondial, fiind invinsa in optimi de reprezentativa Cehiei, cu scorul de 28-27 14-17).

Nationala feminina de handbal a ratat calificarea in sferturile Campionatului Mondial

Nationala feminina de handbal a ratat calificarea in sferturile de finala ale Campionatului Mondial, dupa un meci dramatic cu Cehia, scor 27-28 . Tricolorele au reusit sa conduca aproape pe tot parcursul.

Campionatul Mondial de handbal: nationala Cehiei a fost eliminata

Nationala Cehiei, care a elimint Romania in optimile de finala ale Campionatului Mondial de handbal, a infruntat echipa Olandei.

Unde se claseaza Romania in istorie cu acest rezultat de la Campionatul Mondial de handbal feminin

Romania este singura echipa din lume care a participat la toate cele 23 de editii ale Campionatului Mondial de handbal feminin.

Unde se claseaza Romania in istorie cu rezultatul de la Campionatul Mondial de handbal feminin

Romania este singura echipa din lume care a participat la toate cele 23 de editii ale Campionatului Mondial de handbal feminin.

LIVETEXT Campionatul Mondial de handbal, optimi de finala cu sufletul la gura: Romania - Cehia

Romania intalneste Cehia de la ora 18. 30 in optimile de finala ale Campionatului Mondial de handbal. Partida va putea fi urmarita in format livetext pe www. adevarul. ro.

Campionatul Mondial de handbal: primele rezultate din optimi. Ungaria si Serbia sunt eliminate!

Partidele din optimile Campionatului Mondial de handbal sunt programate duminica si luni. Handbalistele noastre vor juca luni, de la ora 18. 30, contra Cehiei.

Campionatul Mondial de handbal: optimile de finala incep azi. Programul complet al meciurilor

Romania s-a calificat in optimile Campionatului Mondial de handbal de pe primul loc al Grupei A si va juca impotriva Cehiei, care a incheiat pe patru in Grupa B.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )