Libnet.ro
UNICEF

20:00

S-a stins din viata o stea a muzicii romanesti (VIDEO)

B1 B1,
S-a stins din viata o stea a muzicii romanesti (VIDEO)

S-a stins din viata o stea a muzicii din Timisoara. Marcu Horia, basistul formatiei Vest, a incetat din viata duminica dimineata, scrie Pressalert. Rica, cum era cunoscut printre. continuă pe B1

S-a stins din viata o stea a muzicii romanesti

S-a stins din viata o stea a muzicii din Timisoara. Marcu Horia, basistul formatiei Vest, a incetat din viata duminica dimineata, scrie Pressalert. Rica, cum era cunoscut printre.

Denisa manelista a pierdut lupta cu boala. Artista s-a stins din viata la doar 27 de ani. Ce a facut cu ultimele puteri

Denisa manelista a murit. Din pacate, pentru tanara de 27 de ani, viata s-a sfarsit, boala iesind invingatoare, lasand in urma ei o familie indoliata si plina de.

Un barbat din Dej s-a stins din viata dupa ce a fost lovit cu pumnul de un vecin

Un barbat din Dej, in varsta de 72 de ani, a murit dupa ce a primit un pumn de la un vecin. Totul a inceput de la faptul ca barbatul a coborat la subsolul blocului vineri pentru a repara.

Fostul tenismen Mervyn Rose, castigator a 7 titluri de Grand Slam, a incetat din viata

Fostul tenisman australian Mervyn Rose, castigator a 7 titluri de Grand Slam, a incetat din viata la varsta de 87 de ani. Federatia de tenis din Australia a confirmat decesul fostului.

Fostul antrenor de handbal Nicolae Nedef (sapte titluri mondiale in palmares) a incetat din viata la varsta de 88 de ani

Fostul antrenor de handbal Nicolae Nedef a incetat din viata, luni, la varsta de 88 de ani, intr-un spital din Bucuresti. Nedef a fost unul dintre cei mai titrati antrenori de handbal din lume, avand in palmares sapte titluri mondiale, in 1956, 1960 si 1962, cu echipa feminina a Romaniei, si in 1961, 1964, 1970 si 1974, cu nationala masculina.

Zi de DOLIU pentru lumea muzicii: Unul dintre cei mai mari COMPOZITORI romani a murit chiar de ziua sotiei sale! (FOTO si VIDEO)

Compozitorul si muzicianul roman, Dumitru Lupu, s-a stins din viata in dimineata zilei de sambata, in ciuda eforturilor medicilor de pe ambulanta chemati la fata locului. Daniela.

Din pacate, s-a iNTAMPLAT! Denisa Raducu a MURIT! (VIDEO)

Denisa Manelista s-a stins din viata! Nu e o gluma sau o stire falsa ca multe altele aparute in presa in ultima vreme, tragicul eveniment s-a intamplat duminica, in jurul orei 8.

Doliu in fotbalul romanesc. Un reputat manager sportiv a incetat din viata

Acesta s-a stins la 61 de ani, varsta pe care o implinise chiar la inceputul acestei luni, pe 3 iulie.

FRAGMENT Pistolarul de Stephen King, primul din seria Turnul intunecat, relansat in librariile romanesti VIDEO

Seria Turnul intunecat de Stephen King se lanseaza in colectia Nautilus a editurii Nemira, dupa ce a mai fost publicata in 2009. Relansarea vine odata cu intrarea in cinematografele din Romania, pe 4 august, a ecranizarii acestei serii, cu actorii Idris Elba si Matthew McConaughey in rolurile principale. Adevarul. ro prezinta un fragment din romanul lui King.

Din pacate, s-a iNTAMPLAT! Denisa Raducu a MURIT!

Denisa Manelista s-a stins din viata! Nu e o gluma sau o stire falsa ca multe altele aparute in presa in ultima vreme, tragicul eveniment s-a intamplat duminica, in jurul orei 8.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )