Libnet.ro
UNICEF

09:45

Zi de DOLIU pentru lumea muzicii: Unul dintre cei mai mari COMPOZITORI romani a murit chiar de ziua sotiei sale! (FOTO si VIDEO)

B1 B1,
Zi de DOLIU pentru lumea muzicii: Unul dintre cei mai mari COMPOZITORI romani a murit chiar de ziua sotiei sale! (FOTO si VIDEO)

Compozitorul si muzicianul roman, Dumitru Lupu, s-a stins din viata in dimineata zilei de sambata, in ciuda eforturilor medicilor de pe ambulanta chemati la fata locului. Daniela. continuă pe B1

Veste soc in lumea muzicala! Unul dintre cei mai apreciati compozitori a pierdut lupta cu viata (FOTO)

Pianistul si compozitorul de jazz, Graham Wood, s-a stins din viata la varsta de 46 de ani, dupa o lupta grea cu cancerul. Graham Wood era si detinatorul clubului de jazz The Ellington si fondatorul.

TRAGEDIE FARA MARGINI! S-A SINUCIS unul dintre cei mai apreciati CHEFI (FOTO)

Unul dintre cei mai apreciatichefis-a sinucis. Jeremy Strode, care era printre cei mai cunoscutibucatari australieni, avea doar 53 de ani. Nu a fost dezvaluit motivul care a dus la.

Tragedie fara margini: Unul dintre cei mai apreciati chefi s-a sinucis (FOTO)

Unul dintre cei mai apreciati chefi s-a sinucis. Jeremy Strode, care era printre cei mai cunoscuti bucatari australieni, avea doar 53 de ani. Nu a fost dezvaluit motivul care a dus la sinucidere. Sotia sa,.

A murit unul dintre cei mai mari scriitori ai lumii. Lucrarile sale vor ramane in istorie pentru totdeauna (FOTO)

Doliu in mediul academic international. Scriitorul si istoricul francez Max Gallo a murit, miercuri, la varsta de 85 de ani. Acesta era bolnav de mai multa vreme de maladia Parkinson. Gallo.

Unul dintre cei mai cunoscuti oameni de afaceri a murit! A fost gasit impuscat in piept. Misterul din spatele mortii lui

Un bancher spaniol a fost gasit mort intr-un domeniu detinut de acesta, potrivit Reuters. Miguel Blesa, fostul sef al fostei banci spaniole Caja Madrid, a fost impuscat in piept, potrivit rudelor,.

Romania are unul dintre cele mai scazute scoruri din Uniunea Europeana in ceea ce priveste calitatea infrastructurii

Romania inregistreaza unul dintre cele mai scazute scoruri din Uniunea Europeana in ceea ce priveste calitatea infrastructurii, de 3,61, in vreme ce media tarilor UE 15 este de 5,65, iar media statelor din ECE este de 4. 02, reiese dintr-un raport al.

FOTO intalnire surpriza intre Simona Halep si unul dintre cei mai mari fotbalisti romani: Tu esti motivul pentru care toti ne-am indragostit de tenis

Simona Halep se bucura din plin de vacanta pe care si-a luat-o dupa turneul de la Wimbledon si deocamdata sta departe de terenul de tenis.

Romanca ajunsa ambasadoare a unei mari universitati din Germania: este printre cei mai promitatori tineri cercetatori in Neurostiinte din Europa

Maria-Bianca Leonte a absolvit Facultatea de Psihologie Cognitiva si Neurostiinte din cadrul Universitatii Jacobs din Bremen, Germania, si este unul dintre cei mai promitatori tineri cercetatori in Neurostiinte din Europa.

Frumoasa romanca ajunsa ambasadoare a unei mari universitati din Germania. Este printre cei mai promitatori tineri cercetatori in Neurostiinte din Europa

Maria-Bianca Leonte a absolvit Facultatea de Psihologie Cognitiva si Neurostiinte din cadrul Universitatii Jacobs din Bremen, Germania, si este unul dintre cei mai promitatori tineri cercetatori in Neurostiinte din Europa.

Maresalul invadatorilor sovietici, onorat de Primaria Sectorului 2: Un parc din Bucuresti poarta numele unuia din cei mai importanti comandanti ai Armatei Rosii - Fiodor Tolbuhin |DOCUMENTAR ROMANIA LIBERA

Fiodor Tolbuhin a fost unul dintre cei mai importanti comandanti ai Armatei Rosii, in perioada in care soldatii sovietici au ocupat Romania si au terorizat populatia cu jafuri, violuri si crime.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )