Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sabina Fati. in jurul Marii Negre: De ce e nevoie de doua zile pentru 150 de km. Sau cum se ajunge in Abhazia (34)

România Liberă România Liberă,
Sabina Fati. in jurul Marii Negre: De ce e nevoie de doua zile pentru 150 de km. Sau cum se ajunge in Abhazia (34)

La granita dintre Georgia si Abhazia miroase a balega, a iarba arsa si a padure incinsa. Ofiterul abhaz cu trei stele mari ma trimite pe partea cealalta a drumului si ma pune sa astept. continuă pe România Liberă

Sabina Fati. in jurul Marii Negre: Soci: aventuri romantice in capitala lui Putin de la Marea Neagra (33)

La muzeul de istorie locala din Soci, Vladimir Putin ocupa deja doua vitrine. O lucratoare tanara imi spune repede, peste umar ca e normal, devreme ce presedintele rus conduce adesea tara de la resedinta sa de pe malul Marii Negre. E agasata si ma priveste suspicios prin ochelarii prea mari pentru fata ei mica de vulpita care stie din instinct ce trebuie sa faca. Nu vrea sa vorbeasca mai mult cu mine si, la fel ca destui dintre compatriotii ei, prefera sa ocoleasca strainii.

Sabina Fati. in jurul Marii Negre: Novorossisk: Cum vor rusii sa controleze Bosforul si sa neutralizeze scutul din Romania (32)

Novorossisk e vestit pentru magnatii care fac afaceri cu petrol si cereale in port, pentru fetele cu facultate care vor sa se marite cu americani, pentru marinarii frumosi, care-si cauta parteneri straini, pentru cei carora le place sa se relaxeze in parcurile pline cu memoriale dedicate celui de-al Doilea Razboi Mondial.

Sabina Fati. in jurul Marii Negre: Daca vor sa te gaseasca si sa te faca sa dispari o vor face oricum. Sau de ce cred tatarii din Crimeea in destin

In Crimeea tatarii prefera sa nu vorbeasca prea mult. Ildar din Simferopol, ma roaga sa nu-i dau numele real, dar pe urma spune fa cum vrei, pana la urma ei daca vor sa te gaseasca si sa te faca sa dispari o vor face oricum. Ei sunt oamenii serviciilor secrete rusesti.

Accident teribil la Negresti. O tanara de 19 ani a murit la doua zile dupa nunta

O tanara de 19 ani, din orasul vasluian Negresti, a murit marti seara in urma unui teribil accident de circulatie, produs la iesirea din oras. Tanara avusese nunta in urma cu doua zile.

Admitere la facultate 2016. 2.532 de tineri s-au inscris in doua zile la Universitatea Transilvania. Cea mai solicitata facultate este Medicina

Inscrierile la Universitea Transilvania au inceput luni si se vor incheia duminica. in primele doua zile si-au depus dosarul 2. 532 de tineri. in total sunt 5. 875 de locuri la 18 facultati.

Dramatic! A murit la doua zile dupa nunta, intr-un accident rutier

O tanara in varsta de 20 de ani a decedat intr-un accident de circulatie, la doua zile dupa ce avusese nunta. Sotul femeii, un tanar de 26 de ani, conducea un autovehicul dinspre orasul Negresti spre Todiresti si a pierdut controlul volanului, intrand intr-un gard. in urma impactului, sotia sa, care statea pe locul din dreapta a decedat.

Romanii vor avea inca doua zile de sarbatoare! Vezi cand vor fi acestea

Credinciosii ortodocsi vor avea inca doua zile de sarbatoare anul viitor, scrie a1. ro. in calendarul crestin-ortodox vor aparea inca patru sfinti, dupa ce Sfantul Sinod al Bisericii.

Dupa doua zile de inscrieri la Universitatea Dunarea de Jos, niciun absolvent de liceu nu si-a depus dosarul la Facultatea de Inginerie

Dupa a doua zi de inscrieri, la Universitatea Dunarea de Jos Galati si-au depus dosarele 983 de candidati. inscrierile vor continua pana sambata, intre orele 08:00 - 15:00, la sediile facultatilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )