Libnet.ro
UNICEF

18:45

Ce salariu iei de la Robert Negoita daca esti ruda cu el. Primarul sectorului 3 e extrem de generos

Playtech Playtech,
Ce salariu iei de la Robert Negoita daca esti ruda cu el. Primarul sectorului 3 e extrem de generos

La inceputul saptamani actualul edil al Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoita isi anunta candidatura pentru Primaria Capitalei si lansarea noului sau partid, iar ca si motor al viitoarei campanii, Negoita, in teorie, se bazeaza pe transparenta si fara coruptie. Ce salariu iei de la Robert Negoita daca esti ruda cu el Cuspateleasigurat de formatiunea . continuă pe Playtech

DEZBATERE PUBLICA Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, vrea sa construiasca un pasaj de 2km pe sub bulevarul Unirii: Zona de la suprafata va deveni pietonala, un street mall

Daca va castiga un nou mandat, primarul Robert Negoita vrea sa construiasca un pasaj rutier pe sub bulevardul Unirii, intre Piata Unirii si Piata Alba Iulia, sa mute traficul in subteran, iar la suprafata artera sa devina 100% pietonala. Contactat de HotNews. ro, primarul spune ca in prezent se lucreaza la studiul de fezabilitate, iar daca lucrurile merg bine, lucrarile vor incepe in primavara anului viitor si se vor finaliza in 2 ani. Costul este insa unul urias, peste 400 milioane lei.

Victor Ponta face alianta cu noul partid al lui Robert Negoita pentru candidati la primariile din Bucuresti: Vom oferi o alternativa la Nicusor Dan si Gabriela Firea

Pro Romania si-a unit fortele cu primarul sectorului 3, Robert Negoita, care a plecat recent din PSD, facandu-si partid, si va anunta candidatii pentru Bucuresti saptamana viitoare, afirma Victor Ponta. El sustine insa amanarea alegerilor locale, din cauza COVID-19. Participam la alegeri ca la razboi, vedem cine se intoarce. Participam la alegeri, ce sa facem, sa fugim?, a raspuns Ponta, intrebat ce va face daca alegerile vor fi organizate la data stabilita, 27 septembrie.

Robert Negoita: ii transmit un mesaj stapanei viceprimarului Aurelian Badulescu in Bucuresti, cainele se tine in lesa si cu botnita (VIDEO)

Robert Negoita, primarul din Sectorul 3 al Capitalei, i-a oferit o replica viceprimarului general, Aurelian Badulescu, si a declarat ca ii transmite stapanei sale urmatorul mesaj: in Bucuresti se.

Robert Negoita: Nu ma mai regasesc in PSD de patru ani. O dovada de seriozitate din partea dumnealor ar fi sa ma excluda din partid (VIDEO)

Robert Negoita, primarul Sectorului 3 al Capitalei, a explicat ca vine dupa patru ani in care nu se mai regaseste deloc in PSD si este de parere ca o dovada de seriozitate din partea.

Ponta: Anuntam candidatii la Primaria Generala si la primariile de sector saptamana viitoare, probabil impreuna cu Robert Negoita

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat ca saptamana viitoare va anunta candidatii la Primaria Capitalei, dar si la primariile de sector, probabil cu Robert Negoita. Ponta a adaugat ca partidul sau si-a unit fortele cu partidul din care face parte Robert Negoita.

Replica lui Aurelian Badulescu, dupa ce a fost numit bichon: Ma onoreaza! E un caine destept, loial si iubitor. Robert Negoita e doar o potaie (VIDEO)

Aurelian Badulescu a avut o prima reactie la afirmatia lui Robert Negoita, care l-a numit bichon, miercuri seara, in direct pe B1 TV. in replica, viceprimarul general al Capitalei sustine ca un caine.

Dani Otil, mesaj transant, in direct. Daca esti grasa, te imbraci mulat! Du-te la munca!. Pe cine a luat in vizor matinalul de la Antena 1

Dani Otil a rabufnit, in direct, in emisiunea pe care o modereaza alaturi de colegul sau, Razvan Simion. Matinalul a dat de pamant cu cele care pozeaza in dive dar mananca in continuare fasole batuta de la mama. Care este mesajul lui Dani pentru femeile care stau pe banii barbatilor toata viata, in continuare. Dani .

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )