Libnet.ro
UNICEF

23:31

Salile de spectacole si-ar putea relua activitatea dupa 15 septembrie. Cele trei scenarii cu privire la redeschiderea teatrelor si a cinematografelor

Adevărul Adevărul,
Salile de spectacole si-ar putea relua activitatea dupa 15 septembrie. Cele trei scenarii cu privire la redeschiderea teatrelor si a cinematografelor

Dupa data de 15 septembrie, salile de spectacole si-ar putea relua activitatea, dupa cum a precizat Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, acesta anuntand ca Executivul ia in calcul trei scenarii cu privire la reluarea activitatilor culturale in interior. continuă pe Adevărul

Dacia apasa pedala de acceleratie: in ce conditii isi reia activitatea dupa o luna de pauza

Angajatii Dacia se pregatesc sa revina la lucru, dar conditiile sunt drastice. Din cauza pandemiei, reprezentantii uzinei de la Mioveni trebuie sa se asigure ca virusul nu va da activitatea.

CORONAVIRUS |Iatlia, prima zi cu peste 1.000 de cazuri noi de COVID-19, in doar 24 de ore. Este cel mai mare numar inregistrat dupa 15 mai (VIDEO)

In cursul zilei de 22 august, Italia a raportat un numar de 1. 071 de infectari cu noul coronavirus. in peninsula este cel mai mare numar inregistrat dupa data de 15 ani, cand imbolnaririle au inceput sa.

CORONAVIRUS |Italia, prima zi cu peste 1.000 de cazuri noi de COVID-19, in doar 24 de ore. Este cel mai mare numar inregistrat dupa 15 mai (VIDEO)

In cursul zilei de 22 august, Italia a raportat un numar de 1. 071 de infectari cu noul coronavirus. in peninsula este cel mai mare numar inregistrat dupa data de 15 mai, cand imbolnaririle au inceput sa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2019 seconds )