Libnet.ro
UNICEF

09:15

Salonul Mireselor cel mai important eveniment specializat in nunti din Transilvania

Adevărul Adevărul,
Salonul Mireselor cel mai important eveniment specializat in nunti din Transilvania

Cel mai important eveniment specializat in industria nuntilor si evenimentelor speciale din Transilvania se desfasoara in perioada 26-29 ianuarie la Expo Transilvania. Vor fi prezente peste 110 de firme specializate in organizarea de nunti. continuă pe Adevărul

Moment istoric pe bursele din Statele Unite: Cel mai important indice a trecut un prag ireal

Moment istoric pe bursele din Statele Unite ale Americii. Specialistii in domeniu au ramas cu gura cascata. Indicele Dow Jones a trecut miercuri pragul de 20. 000 de puncte pentru prima data, in.

Cel mai important personaj din GAME OF THRONES ales de un MATEMATICIAN! Nu ti-ai fi imaginat acest raspuns (FOTO)

Contrar asteptarilor, un matematician care se bucura de mult prea mutl timp liber si cu o pasiune foarte mare pentru seriale a decis sa rezolve odata pentru totdeauna acest mister. Exista multe discutii.

21 de filme in cursa pentru Cel mai bun film romanesc la Premiile Gopo 2017

Gala Premiilor Gopo, cel mai important eveniment dedicat industriei cinematografice din Romania, ajunsa la cea de-a XI-a editie, va avea loc la sfarsitul lunii martie 2017, in Bucuresti.

Romania, un nou TEST pe justitie: Comisia Europeana discuta cel mai nou raport privind Mecanismul de Cooperare si Verificare

Romania da miercuri un nou test pe Mecanismul de Cooperaresi Verificare. Comisia Europeana discuta, la zece ani de la instituirea Mecanismului, cel mai recent raport cu privire la progresele.

Avocatul lui Dan Adamescu: Clientul meu a murit cel mai probabil de septicemie

Avocatul lui Dan Adamescu, Catalin Breazu a declarat ca mortea omului de afaceri a fost cel mai probabil din cauza septicemiei care i-a afectat toate organele, anunta Hot News. Acesta a mai declarat ca trupul.

Cel mai scump inel din Romania, furat anul trecut din Paris, a fost predat proprietarilor. Un expert a confirmat ca diamantul este autentic

Cel mai scump inel din Romania, furat anul trecut, la sfasritul lunii decembrie, dintr-o bijuterie din Paris, a fost predat, joi, reprezentantilor casei de bijuterii elvetiene De Grisogono, proprietarul bijuteriei.

Filmul Toni Erdman, filamt aproape integral in Romania, intra in cursa pentru premiul Oscar la categoria cel mai bun film strain. Lungmetrajul a fost coprodus de romanca Ada Solomon |FOTO + VIDEO

Filmul Toni Erdman, coprodus de romanca Ada Solomon, a fost intrat in cursa pentru premiul Oscar la categoria cel mai bun film strain, in cadrul celei de-a 89-a editie a Premiilor Academiei Americane de Film.

Filmul Toni Erdman, filmat in Romania, intra in cursa pentru premiul Oscar la categoria cel mai bun film strain. Lungmetrajul a fost coprodus de romanca Ada Solomon |FOTO + VIDEO

Filmul Toni Erdman, coprodus de romanca Ada Solomon, a fost intrat in cursa pentru premiul Oscar la categoria cel mai bun film strain, in cadrul celei de-a 89-a editie a Premiilor Academiei Americane de Film.

Oscar 2017: Lungmetrajul Toni Erdmann, produs de romanca Ada Solomon si filmat la Bucuresti, nominalizat la categoria cel mai bun film strain (VIDEO)

Lungmetrajul Toni Erdmann, filmul care a fost regizat de Maren Ade si produs romanca de Ada Solomon Hi Film-Romania, a fost nominalizat la categoria cel mai bun film strain la.

Premiile Oscar 2017: Filmul Toni Erdmann, produs de Ada Solomon, nominalizat pentru cel mai bun film strain. Lista completa a nominalizarilor

Toni Erdmann, film co-produs de Ada Solomon, a fost nominalizat la categoria cel mai bun film strain in cadrul celei de-a 89-a editie a premiilor Oscar. Academia de Film Americana, institutia care decerneaza premiile Oscar a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )