Libnet.ro
UNICEF

00:07

il va salva pe Traian Basescu fuziunea cu UNPR?

România Liberă România Liberă,
il va salva pe Traian Basescu fuziunea cu UNPR?

Partidul Miscarea Populara PMP) va absorbi UNPR, iar in acest fel partidul condus de Traian Basescu va avea 44 de parlamentari, si poate arbitra jocul politic in sesiunea din toamna. Fostul presedinte spera sa depaseasca in acest fel pragul electoral la alegerile parlamentare, dar calculele sale pot fi date peste cap de incompatibilitatea dintre cele doua electorate. continuă pe România Liberă

Gabriel Oprea critica fuziunea UNPR cu partidul lui Traian Basescu

Gabriel Oprea a criticat, intr-un text publicat pe Facebook, decizia UNPR de a fuziona cu partidul condus de Traian Basescu: Iata ce scrie Gabriel Oprea: Nu as fi comentat nimic despre decizia.

Traian Basescu: PMP si UNPR fuzioneaza. Gabriel Oprea nu e membru al noului partid. Ramane doar cu onoarea (VIDEO)

Traian Basescu, liderul PMP, si Valeriu Steriu, presedintele UNPR, au anuntat in cadrul unei declaratii de presa fuziunea dintre cele doua formatiuni politice. Rezultatul fuziunii se numeste Partidul.

Ce castiga Basescu din fuziunea cu UNPR

Prin inghitirea UNPR, PMP devine partid parlamentar, castiga filiale in toate judetele si isi tripleaza numarul de primari, resurse ce il ajuta pe Traian Basescu sa revina in jocul politic si care ii sporesc sansele de a intra in Parlament.

Cine este noul presedinte interimar al Partidului Miscarea Populara Bihor

Partidul Miscarea Populara PMP) Bihor are un nou presedinte interimar. Este vorba despre arhitectul Cristian Puscas, cel care in primavara acestui an a demisionat din functia de consilier local al PNL Oradea.

PMP fuzioneaza cu UNPR

Partidul Miscarea Populara va fuziona cu Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei, a anuntat, ieri, liderul PMP, Traian Basescu.

PMP fuzioneaza cu UNPR. Partidul fondat de Gabriel Oprea dispare. Traian Basescu, presedinte unic: Oprea ramane cu onoarea

Presedintele PMP Traian Basescu a anuntat, intr-o declaratie de presa, fuziunea dintre PMP si UNPR, care presupune disparitia celui din urma. Noul partid se va numi PMP si va fi condus de Traian Basescu.

Ponta: Prin fuziunea cu UNPR, Traian Basescu va avea de acum birou in curtea din Kiseleff a sediului PSD

Fostul premier Victor Ponta a tratat in termeni ironici fuziunea dintre PMP si UNPR, anuntata marti de Traian Basescu. Acesta a scris pe contul sau de Facebook zece consecinte pe care le considera.

Este o miscare foarte inteligenta din partea lui Traian Basescu. Fara sa faca nimic, a castigat o multime de lucruri. Ce are de spus PSD cu privire la fuziunea PMP-UNPR

Codrin Stefanescu, secretarul general adjunct al PSD, a declarat ca aceasta fuziune a UNPR cu PMP ii ofera posibilitatea lui Traian Basescu sa reintre in jocul politic si ca este o miscare.

Ponta: Prin fuziunea cu UNPR, Traian Basescu va avea de acum birou in curtea din Kiseleff a sediului PSD

Fostul premier Victor Ponta crede ca ultimele mutari de pe scena politica a dus la niste situatii extrem de amuzante, cum ar fi faptul ca Traian Basescu se va muta in sediul UNPR, care se afla in aceeasi curte cu cel al PSD.

UNPR si PMP fuzioneaza. Traian Basescu, declaratii de presa, de la ora 18.00

Presedintele PMP Traian Basescu va anunta, intr-o declaratie de presa, fuziunea dintre PMP si UNPR, potrivit unor surse de la varful celor doua partide.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2239 seconds )