Libnet.ro
UNICEF

00:07

UNPR si PMP fuzioneaza. Traian Basescu, declaratii de presa, de la ora 18.00

Adevărul Adevărul,
UNPR si PMP fuzioneaza. Traian Basescu, declaratii de presa, de la ora 18.00

Presedintele PMP Traian Basescu va anunta, intr-o declaratie de presa, fuziunea dintre PMP si UNPR, potrivit unor surse de la varful celor doua partide. continuă pe Adevărul

PMP fuzioneaza cu UNPR. Partidul fondat de Gabriel Oprea dispare. Traian Basescu, presedinte unic: Oprea ramane cu onoarea

Presedintele PMP Traian Basescu a anuntat, intr-o declaratie de presa, fuziunea dintre PMP si UNPR, care presupune disparitia celui din urma. Noul partid se va numi PMP si va fi condus de Traian Basescu.

Traian Basescu: PMP si UNPR fuzioneaza. Gabriel Oprea nu e membru al noului partid. Ramane doar cu onoarea (VIDEO)

Traian Basescu, liderul PMP, si Valeriu Steriu, presedintele UNPR, au anuntat in cadrul unei declaratii de presa fuziunea dintre cele doua formatiuni politice. Rezultatul fuziunii se numeste Partidul.

Este o miscare foarte inteligenta din partea lui Traian Basescu. Fara sa faca nimic, a castigat o multime de lucruri. Ce are de spus PSD cu privire la fuziunea PMP-UNPR

Codrin Stefanescu, secretarul general adjunct al PSD, a declarat ca aceasta fuziune a UNPR cu PMP ii ofera posibilitatea lui Traian Basescu sa reintre in jocul politic si ca este o miscare.

Traian Basescu: Klaus Iohannis a fost degeaba la summit-ul NATO de la Varsovia

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat duminica seara, intr-o emisiune televizata, ca Romania nu a obtinut nimic la summit-ul NATO desfasurat recent la Varsovia, pentru ca nu si-a pregatit.

Traian Basescu isi doreste sa fie ministrul Transportului pentru a sasea oara. Fostul presedinte promite doua autostrazi in trei ani

Fostul presedinte Traian Basescu a fost ministru al Transporturilor in cinci guverne, dar si-ar dori si un al saselea mandat, potrivit stiripesurse. ro. Mai mult, Traian Basescu promite ca, in cazul.

Traian Basescu: Daca cineva imi da portofoliul Transporturilor, va asigur ca...

Traian Basescu, fost ministru al Transporturilor, a declarat duminica seara la Romania TV, ca daca ar mai primi un mandat la conducerea Ministerului Transporturilor, el ar construi austostrazi. Daca.

Traian Basescu: Romania nu a obtinut nimic la summit-ul NATO de la Varsovia

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a declarat duminica seara ca Summitul NATO de la Varsovia a fost cel mai dur pe care l-a vazut, fiind unul preventiv la adresa Rusiei. El a mai spus ca Romania nu a obtinut nimic, pentru ca nu si-a pregatit proiectele din timp.

Gabriel Oprea critica fuziunea UNPR cu partidul lui Traian Basescu

Gabriel Oprea a criticat, intr-un text publicat pe Facebook, decizia UNPR de a fuziona cu partidul condus de Traian Basescu: Iata ce scrie Gabriel Oprea: Nu as fi comentat nimic despre decizia.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3099 seconds )