Libnet.ro
UNICEF

16:15

Sapte tari europene, printre care Franta si Romania, cer aplicarea unui protectionism ...

România Liberă România Liberă,
Sapte tari europene, printre care Franta si Romania, cer aplicarea unui protectionism ...

Franta si alte sase tari europene, printre care si Romania cer, intr-o scrisoare adresata presedintelui Comisiei, ca statele europene sa-si poata subventiona mai usor industria pe viitor, in contextul unei mondializari neloiale, scrie Les Echos, in editia electronica, potrivit Hotnews. ro. Din partea Romaniei, scrisoarea este semnata de ministrul Economiei, Daniel Chitoiu. Trebuie sa ne concentram pe o revizuire ambitioasa a politicii noastre industriale, pledeaza Arnaud Montebourg, . continuă pe România Liberă

Sapte tari europene, printre care Franta si Romania, cer aplicarea unui protectionism industrial european

Franta si alte sase tari europene, printre care si Romania cer, intr-o scrisoare adresata presedintelui Comisiei, ca statele europene sa-si poata subventiona mau usor industria pe viitor, in contextul unei mondializari neloiale, scrie Les Echos, in editia electronica.

DNA: 67 de persoane, printre care presedinti de sectii din Teleorman, Vrancea si Gorj, urmarite penal

Procurorii DNA au inceput urmarirea penala fata de 67 de persoane acuzate de fraude la referendum, printre care 49 de presedinti si membri ai unor sectii din Teleorman, Vrancea si Gorj si 18 observatori din partea unor ONG-uri, membri de partid, care l-au ajutat pe Liviu Dragnea.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )