Libnet.ro
UNICEF

21:45

Sara Errani o razbuna pe Simona Halep

Online Sport Online Sport,
Sara Errani o razbuna pe Simona Halep

Italianca Sara Errani nu a stat la discutii cu Mirijana Lucic-Baroni, cea care o eliminase pe Simona Halep in turul 3 la US Open, si a invins-o pe aceasta in optimi, cu 6-3, 2-6, 6-0. continuă pe Online Sport

Soc la US Open: Simona Halep a fost eliminata in turul trei dupa ce a pierdut cu 6-7 (6-8 in tie break),2-6, in fata Mijanei Lucic-Baroni

Este soc la US Open. Simona Halep, favorita numarul doi a turneului, a fost eliminata de numarul 121 mondial, Mirjana Lucic-Baroni. Croata s-a impus cu 7-6, 6-2, la finele unui meci nebun. Mirjana Lucic- Baroni o va intalni in optimi pe Sara Errani, din Italia.

Live Score: Simona Halep- Mirjana Lucic- Baroni, dupa ora 19.30, in turul trei la US Open

Simona Halep este la un meci distanta de egalarea performantei de anul trecut- calificarea in optimile turneului US Open, ultimul Mare Slem al anului. Adversara Simonei Halep va fi croata Mirjana Lucic-Baroni, numarul 121 mondial. Daca se califica in optima, Halep o va intalni pe castigatoarea meciului Sara Erani- Venus Williams.

LIVE US Open: Simona Halep-Mirijana Lucic Baroni. Probleme pentru Halep

Simona Halep a ramas singura reprezentanta a Romaniei in competitia de simplu de la US Open si o intalneste, vineri, pe croata Mirijana Lucic-Baroni pentru un loc in optimile de finala.

Cealalta fata a monedei: De ce nu trebuie sa apese nici Simona Halep, nici altcineva, pe butonul de panica

Bun. A venit si momentul de care ne era teama. Simona Halep s-a lovit de primul ei iceberg de cand e in Top 10 si a devenit astfel eroina negativa a celei mai mari surprize de pe tabloul feminin, cel putin din perspectiva rankingului.

Simona Halep poate ajunge cel mai jos pe locul 4 mondial

Eliminarea prematura in turul 3 la US Open ameninta pierderea locului doi mondial de catre Simona Halep.

Petra Kvitova pleaca dupa Simona Halep

Cehoaica Petra Kvitova, cap de serie numarul 3 la US Open, a parasit competitia, sambata, in turul 3 la fel cum o patise si Simona Halep in urma cu o zi.

Simona Halep ar putea pierde locul 2 in ierarhia WTA, dupa eliminarea din US Open (VIDEO)

Simona Halep a recunoscut dupa infrangerea de la US Open ca nu a avut cea mai buna zi, iar adversara ei, croata Mirjana Lucici, a meritat victoria. A fost prima reactie dupa eliminarea din turul trei al.

Simona Halep explica eliminarea de la US Open: Nu m-am simtit bine. Nu sunt robot

Simona Halep a iesit in turul 3 al turneului de Mare Slem de la Flushing Meadows fiind eliminata de o jucatoare venita din calificari si care ocupa locul 121 in lume.

Simona Halep, eliminata in turul 3 la US Open: Nu sunt robot

Simona Halep s-a oprit in turul 3 la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. O performanta mai slaba decat cea din 2013, cand pierduse in optimi in fata italiencei Flavia Penetta. Dupa esecul.

Simona Halep: Nu sunt robot, sunt un om normal!

Simona Halep, numarul doi mondial, a declarat vineri, dupa infrangerea din turul trei de la US Open, ca nu se va lasa demoralizata si va continua sa aiba incredere in ea, subliniind ca are multe de invatat din acest esec.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )