Libnet.ro
UNICEF

15:45

Simona Halep poate ajunge cel mai jos pe locul 4 mondial

Online Sport Online Sport,
Simona Halep poate ajunge cel mai jos pe locul 4 mondial

Eliminarea prematura in turul 3 la US Open ameninta pierderea locului doi mondial de catre Simona Halep. continuă pe Online Sport

Simona Halep poate pierde locul 2 mondial

Infrangerea surprinzatoare a Simonei Halep din turul trei de la US Open o poate costa scump pe sportiva noastra. La finalul acestui turneu, Simona ar putea cadea pina pe locul 5.

Simona Halep a fost eliminata in turul trei la US Open

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, a fost eliminata, vineri, in turul trei la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, de croata Mirjana Lucici-Baroni, 32 de ani, locul 121 WTA, informeaza.

Simona Halep ar putea pierde locul 2 in ierarhia WTA, dupa eliminarea din US Open (VIDEO)

Simona Halep a recunoscut dupa infrangerea de la US Open ca nu a avut cea mai buna zi, iar adversara ei, croata Mirjana Lucici, a meritat victoria. A fost prima reactie dupa eliminarea din turul trei al.

Simona Halep explica eliminarea de la US Open: Nu m-am simtit bine. Nu sunt robot

Simona Halep a iesit in turul 3 al turneului de Mare Slem de la Flushing Meadows fiind eliminata de o jucatoare venita din calificari si care ocupa locul 121 in lume.

Cealalta fata a monedei: De ce nu trebuie sa apese nici Simona Halep, nici altcineva, pe butonul de panica

Bun. A venit si momentul de care ne era teama. Simona Halep s-a lovit de primul ei iceberg de cand e in Top 10 si a devenit astfel eroina negativa a celei mai mari surprize de pe tabloul feminin, cel putin din perspectiva rankingului.

Simona Halep, eliminata in turul 3 la US Open: Nu sunt robot

Simona Halep s-a oprit in turul 3 la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. O performanta mai slaba decat cea din 2013, cand pierduse in optimi in fata italiencei Flavia Penetta. Dupa esecul.

Simona Halep eliminata la US Open de o jucatoare din calificari

Simona Halep a continuat traseul foarte slab pe hard din aceasta vara si a fost eliminata vineri seara la New York de Mirijana Lucic-Baroni 121 WTA) in doua seturi, 6-7 6-8), 2-6. Este cea mai mare surpriza a turneului de la US Open.

LIVESCORE Simona Halep-Lucic Baroni. Daca trece de croata, romanca va intalni un adversar dificil in optimi

Simona Halep o intalneste pe croata Mirjana Lucic Baroni in turul 3 de la US Open, iar daca va invinge, romanca va egala cea mai buna performanta a sa la turneul de Mare Slem de la New York, calificarea in optimi.

Simona Halep crede in sansa ei la US Open: Imi place sa lupt

Simona Halep este calificata in turul 3 la US Open unde o intalneste pe Mirjana Lucic, o jucatoare de 32 ani din Croatia, dar numarul doi spune ca este pregatita sa lupte pentru fiecare punct in parte si este mult mai increzatoare decat a fost la Roland Garros.

Simona Halep, victorie categorica in turul 2 la US Open. Mirjana Lucic in turul 3

Pentru Simona Halep meciul din turul 2 cu Jana Cepelova a semanat mai mult a antrenament cu public, desi nu foarte multi americani s-au inghesuit in tribunele arenei Louis Armstrong, a doua de la Flushing Meadows, pentru a o vedea la lucru pe a doua favorita de la US Open.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )