Libnet.ro
UNICEF

11:45

SARBATORI FERICITE! Cel mai original colind, de la Gabi Balint

Antena3 Antena3,
SARBATORI FERICITE! Cel mai original colind, de la Gabi Balint

Gabi Balint le-a pregatit o surpriza fanilor sai de pe Facebook. Una foarte originala. Fostul mare jucator al Stelei a cintat O ce veste minunata la muzicuta si a strins o multime de aprecieri, scrie. continuă pe Antena3

SARBATORI FERICITE! Cele mai utile MESAJE DE CRACIUN 2015 pe care poti sa le trimiti

SARBATORI FERICITE! Google sarbatoreste CRACIUNUL 2015 cu un doodle special. Prilej numai bun pentru a va aminti care sunt cele mai bune MESAJE DE CRACIUN in 2015. Va doresc ca s.

SARBATORI FERICITE! Google sarbatoreste Craciunul cu un Doodle special. Cele mai calde MESAJE DE CRACIUN

SARBATORI FERICITE de la Google. Google sarbatoreste Craciunul cu un Doodle special de Sarbatori fericite. E vremea pentru cele mai calde MESAJE DE CRACIUN. Trimite un gand bun celor pe care.

SARBATORI FERICITE! Google marcheaza Craciunul cu un nou doodle. OBICEIURI de CRACIUN

Google celebreaza Craciunul cu un nou Doodle creat special de Sarbatori. Un prilej numai bun pentru cele mai frumoase MESAJE DE CRACIUN. Trimite un gand bun celor dragi!SARBATORI FERICITE!.

SARBATORI FERICITE de la Regele Mihai. Mesajul Maiestatii Sale de Craciun

Mesajul Majestatii Sale Regelui Mihai I de Craciun 2015Romani,in anul 1940, m-am adresat voua de Craciun pentru prima oara. Am traversat aproape un secol impreu.

Carrefour vs. Emag vs. Diverta vs. Amazon: Cine a avut cel mai mic pret la cel mai dorit cadou pentru fetite

Craciunul a insemnat si o mica goana sau vanatoare de preturi pentru cadourile celor mici. Cel mai dorit cadou pe segmentul fetitelor a fost papusa Elsa Karaoke. O prostisoara scumpa, dar. copiii sunt copii, mai ales de Craciun. Un mic tur de magazine a aratat cine a avut cel mai mic pret pentru acest dorit produs. Iata comparatia si cu fotografiile aferente de pe 23 decembrie din Carrefour, Emag,Diverta dar si Amazon. de.

Cel mai performant smartphone din lume nu e deloc asa, dar macar e ieftin

Pentru ca nu te costa nimic sa lansezi un aparat ca fiind cel mai performant smartphone, nu ar trebui sa vina ca o surpriza faptul ca Yu Yutopia nu este deloc asa. Marketingul agresiv ancorat in superlative absolute este cel mai eficient. Din pacate, isi pierde rapid din utilitate in momentul in care respectivele superlative [].

Japonia: Guvernul aproba cel mai mare buget alocat Apararii din istoria tarii

Guvernul condus de premierul nipon Shinzo Abe a aprobat joi cel mai mare buget al apararii din istoria tarii, in conditiile in care tara incearca sa-si majoreze capacitatile militare, pe fondul tensiunilor cu China, scrie AFP.

Josep Guardiola, dat ca sigur la Manchester City - Va fi cel mai bine platit antrenor din lume

Pep Guardiola va fi, din vara, noul antrenor al celor de la Manchester City, dupa cum informeaza jurnalistii de la Sport. es. Informatia este sustinuta si de Bild, germanii precizand ca tehnicianul iberic va fi cel mai bine platit antrenor din lume, cu 25 de milioane de euro pe stagiune, salariu brut.

Simon Baker, cel mai sexy actor de serial

A facut furori printre reprezentantele sexului slab datorita serialului Mentalistul, asa ca nu e de mirare ca Simon Baker a fost ales cel mai sexy star dintr-o productie tv, intr-un sondaj realizat de TV Magazine si Opinion Way.

Brexitul - cel mai mare risc pentru economia britanica, in 2016

Cel mai mare risc pentru economia Marii Britanii va fi, in 2016, eventualul Brexit iesirea tarii din Uniunea Europeana), potrivit unui sondaj realizat in randul analistilor de agentia Bloomberg.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )