Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sarbul care a dezvoltat de la zero una dintre cele mai mari companii de marketing din vestul Romaniei

Adevărul Adevărul,
Sarbul care a dezvoltat de la zero una dintre cele mai mari companii de marketing din vestul Romaniei

Un antreprenor de origine sarba a dezvoltat de la zero una dintre cele mai mari companii de marketing din vestul Romaniei. Este vorba despre Dalibor Vasiljevic, fondatorul Rainfall, care a venit in Arad la studii si nu a mai plecat. continuă pe Adevărul

Chrome elimina una dintre cele mai folosite functii

Printr-un update iminent adus Google Chrome, popularul browser va elimina o functie foarte populara care s-ar putea sa va fi facut mai mult rau decat bine. Apasand pe Backspace in Google Chrome va intoarceti pe pagina vizitata anterior. Aceasta functie este una de care s-ar putea sa depindeti foarte mult daca petreceti o cantitate semnificativa [].

Imaginile furnizate de Primaria Corbeanca in cazul Condrea ar fi fost editate. Sabin Orcan: Nu e un banal accident. Personajul respectiv era unul de care depindea aflarea adevarului despre una dintre cele mai oribile afaceri de coruptie (VIDEO)

Ultimele imagini cu Dan Condrea in viata au fost surprinse de camerele de supraveghere ale Primariei Corbeanca cu putin timp inainte de accident. Ele, insa, starnesc mai multe controverse.

A avut una dintre cele mai ciudate pofte pe perioada sarcinii. I-a fost atat de rusine incat i-a ascuns asta si iubitului ei

Pofta incredibila pentru o tanara de 33 de ani, din Liverpool. Pe perioada cat era insarcinata cu fiul ei, Indie, Zoe Eastman a poftit la baloanele de sapun.

Initiativa anti-gay a Lianei Stanciu, criticata in mediul online: Explicati-mi si mie de ce si cu ce uniunea sfanta dintre dvs si berea gratis e pusa in pericol de una dintre cele mai pasnice comunitati existente vreodata?

O initiativa cetateneasca depusa luni la Senat vizeaza modificarea Constitutiei, in sensul in care aceasta sa precizeze ca o casatorie este o uniune intre un barbat si o femeie.

Initiativa anti-gay a Lianei Stanciu, criticata in mediul online: Explicati-mi si mie de ce si cu ce uniunea sfanta dintre dvs si berea gratis e pusa in pericol de una dintre cele mai pasnice comunitati existente vreodata? (VIDEO)

O initiativa cetateneasca depusa luni la Senat vizeaza modificarea Constitutiei, in sensul in care aceasta sa precizeze ca o casatorie este o uniune intre un barbat si o femeie.

Una dintre cele mai spectaculoase poieni cu narcise din tara, mutilata de cei care vor florile protejate la ei in gradina

In urma cu o saptamana au inflorit narcisele salbatice din Parcul National Muntii Rodnei. Chiar in primul weekend, masivul Saca unde se regaseste acest covor spectaculos cu flori a fost vizitat de peste 600 de persoane. Unele, insa, au luat narcise, cu tot cu bulb, cel mai probabil pentru a le planta in gradina.

Una dintre cele mai frumoase biserici neogotice din Romania isi deschide usile credinciosilor, dupa 10 ani de restaurare

Biserica monument istoric Sf. Constantin si Elena din Malaiesti Vaslui) va fi sfintita astazi, in cadrul unei ample procesiuni religioase, la care sunt asteptati peste o mie de credinciosi.

12 ani de la tragedia de la Mihailesti. 18 oameni au murit in una din cele mai mari catastrofe din Romania

Se implinesc 12 ani de la tragedia de la Mihailesti, cel mai mare dezastru produs pe soselele din Romania. Pe 24 mai 2004, explozia unui camion incarcat cu 20 de tone de azotat de amoniu a.

Top 7 cele mai cumplite sinucideri pe soselele din Romania. Barbatul care a incercat sa-si omoare vecinul suspectand ca este amantul sotiei

Considerata una dintre cele mai violente morti, sinuciderea prin accident rutier a facut nenumarate victime pe soselele din Romania. in unele cazuri, soferii au lasat in urma lor bilete de adio in care isi explica gestul, in alte situatii dinamica accidentelor a condus spre concluzia sinuciderii.

Unul dintre cei mai cunoscuti cantareti din Canada, Gord Downie, are cancer in stadiu terminal

Gord Downie, solistul trupei de rock The Tragically Hip, una dintre cele mai influente din tara din ultimii ani, sufera de cancer cerebral terminal, a informat marti grupul citat de EFE. The Tragically Hip a.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )