Libnet.ro
UNICEF

01:05

Una dintre cele mai frumoase biserici neogotice din Romania isi deschide usile credinciosilor, dupa 10 ani de restaurare

Adevărul Adevărul,
Una dintre cele mai frumoase biserici neogotice din Romania isi deschide usile credinciosilor, dupa 10 ani de restaurare

Biserica monument istoric Sf. Constantin si Elena din Malaiesti Vaslui) va fi sfintita astazi, in cadrul unei ample procesiuni religioase, la care sunt asteptati peste o mie de credinciosi. continuă pe Adevărul

Royal Clipper, una dintre cele mai luxoase nave din lume, vine in premiera in Portul Constanta

Royal Clipper, una dintre cele mai luxoase nave din lume, va acosta sambata, pentru prima oara, in Portul Constanta, anunta reprezentantii portului pe pagina de Facebook.

Imagini inedite: Purtatoarea de cuvant a Ministerului rus de Externe a dansat cu patos pe una dintre cele mai cunoscute melodii populare rusesti (VIDEO)

Purtatoarea de cuvant a Ministerului rus de Externe a dansat cu patos la un concert, dupa cum arata imaginile publicate de RT. Maria Zaharova si-a aratat talentul la un concert organizat cu ocazia unui.

Unul dintre cele mai luxoase veliere din lume a ancorat la Constanta. Cum arata aceasta (VIDEO)

Una dintre cele mai luxoase nave cu vele din lume a poposit in portul Constanta, unde zeci de oameni s-au strans pentru a o admira. Royal Clipper a fost lansata la apa in anul 2000, in.

Cele mai frumoase aparitii de la Cannes Film Festival

La editia din acest an a Festivalului de Film de la Cannes au participat multe vedete de peste ocean. Covorul rosu de pe coasta de azur a putut astfel concura cu brio cu cel al marilor ceremonii Oscar. Iata cele mai frumoase aparitii vestimentare de la Cannes Film Festival.

Turcia: Unul dintre cele mai mari spitale din Ankara, in flacari. Peste 100 de pacienti au fost evacuati (VIDEO)

Unul dintre cele mai mari spitale din capitala turca Ankara a fost curprins de flacari in cursul serii de miercuri, potrivit reuters. com. Acoperisul sectiei de neurologie a fost cel cuprins de flacari,.

Ce afectiuni ascund durerile in talpa. Una dintre cele mai inervate parti ale corpului indica o adevarata harta de boli

Talpa piciorului reprezinta punctul de sprijin al intregului corp, cand acesta este in pozitie verticala. Durerea in talpa piciorului poate interesa unul dintre oasele piciorului, un nerv care se extinde pana aici sau pielea. Poate fi sever afectat mersul, statul in picioare precum si estetica. Iar afectiunile ce pot sa apara nu sunt deloc de neglijat.

Alba Fest cu vedete pop-rock in cea mai mare cetate din Romania: Inna, Willy William, James Arthur si Antonia

In ultimul weekend din luna mai are loc la Alba Iulia evenimentul Alba Fest, una dintre cele mai amri manifestari muzicale din Romania. Participantii vor avea parte de trei zile pline de muzica si distractie. Peste 170. 000 de euro se vor investi in evenimentul care aduce in Cealalta Capitala artisti precum Inna, Willy William, James Arthur, dar si cei mai ascultati muzicieni din Romania, printre care Carlas Dreams si Antonia.

Cele mai periculoase remedii din popor - Ce sa nu faci niciodata acasa

Leacurile babesti par inofensive, insa specialistii sustin ca uneori pot face mai mult rau decat bine. Folosite in special in mediul rural, remediile din popor pot produce afectiuni grave. Iata 3 dintre cele mai pe.

Cele mai bune telefoane cu incarcare rapida

In zilele noastre, oamenii nu isi mai permit luxul de a astepta ore intregi sa li se incarce telefonul, asa ca tehnologiile de fast charging au avansat foarte mult. Prin urmare, ca sa iti usuram procesul de cercetare a pietii, noi iti prezentam o lista cu o parte dintre cele mai bune telefoane cu incarcare [].

Salvatori din pasiune. Seful ISU Mures: Meseria de pompier este cea mai nobila meserie si nimic nu poate fi mai placut decat satisfactia salvarii unei vieti

Meseria de pompier este una dintre cele mai nobile profesii. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Horea Mures are in fruntea institutiei un comandant care a salvat nenumarate vieti omenesti si care este un exemplu perfect pentru cei care vor sa-i calce pe urme. Iar acum au si sansa. Mures isi deschide portile voluntarilor care vor sa devina salvatori din pasiune.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )