Libnet.ro
UNICEF

17:30

Unul dintre cei mai cunoscuti cantareti din Canada, Gord Downie, are cancer in stadiu terminal

Antena3 Antena3,
Unul dintre cei mai cunoscuti cantareti din Canada, Gord Downie, are cancer in stadiu terminal

Gord Downie, solistul trupei de rock The Tragically Hip, una dintre cele mai influente din tara din ultimii ani, sufera de cancer cerebral terminal, a informat marti grupul citat de EFE. The Tragically Hip a. continuă pe Antena3

Unul dintre cei mai cunoscuti actori din fosta Iugoslavie a incetat din viata

Velimir 'Bata' Zivojinovic, unul dintre cei mai cunoscuti si prolifici actori din spatiul fostei Iugoslavii, celebru in special pentru rolurile de partizan in lupta cu nazistii in timpul oc.

FOTO. Bai in sampanie si masini de lux. Vezi cum traiesc cei mai bogati tineri din Londra

Cei mai bogati tineri din Londra isi expun luxul pe internet. Pe un cont de Instagram, cu numele Rich Kids London, adolescentii isi expun baile in sampanie, jeturile private si masinile de lux. Contul are peste 130. 000 de fani, care urmaresc cum se distreaza unii dintre cei mai bogati copii ai Londrei, care posteaza poze si clipuri video.

Cei mai frumosi printi din lume

Sunt tineri, aratosi, coborati parca din povestile de altadata, provin din familii regale cu influenta si cu un istoric notabil. Iata care sunt cei mai frumosi printi din lume.

Masinile de lux ale interlopilor. Cu ce bolizi se afiseaza cei mai de temut infractori ai Romaniei

Masinile de zeci sau chiar de sute de mii de euro sunt un motiv pentru cei mai cunoscuti interlopi din Romania de a se fali cu avutiile pe care le-au strans.

Cine au fost romanii care au castigat Nobelul. Doar unul dintre cei cinci laureati se mai afla in Romania cand a primit premiul

Cinci romani numara printre cei au primit premiul Nobel, pana in prezent: George Emil Palade pentru Medicina, Ioan Moraru pentru Pace, Elie Wiesel pentru Pace, Herta Muller pentru Literatura, Stefan W. Hell pentru Chimie. Dintre cei cinci, doar Ioan Moraru se afla in Romania atunci cand a obtinut aceasta distinctie, ceilalti alegand sa emigreze.

Sterescu, CGS: Discrepante mari intre judete - cei din Miercurea Ciuc, incantati ca au carte de munca si le intra salariile la timp

Vladimir Sterescu este unul dintre cei mai titrati antreprenori din Romania, facand un exit de 8 milioane de euro in 2006 catre Computer Generated Solutions, companie a carei CEO este in prezent. CGS s-a extins anul acesta in Miercurea Ciuc si, recent,.

Smiley, marturisiri despre iubita lui, descoperita recent de presa

Este unul dintre cei mai ravniti burlaci din Romania si nu e de mirare ca Smiley continua sa faca victime printre frumoase.

Doi romani, judecati in SUA pentru vanzare de arme catre teoristii columbieni. Unul dintre ei sustine ca ar fi ajutat CIA

Doi oameni de afaceri romani si un politician italian s-au prezentat, luni, in fata magistratilor din New York, fiind acuzati ca au incercat sa vanda lansatoare de rachete si pusti AK-47 teroristilor columbieni. Unul dintre ei a sustinut ca ar fi ajutat, de fapt, CIA.

Moartea lui Dan Condrea, intre sinucidere si asasinat. Cele mai controversate disparitii din Romania

Patronul Hexi Pharma este un nou nume pe lista unor personaje celebre si controversate care au murit sau au disparut in conditii suspecte. Fostul sef de cabinet al lui Sorin Blejnar sau avocatul miliardarului Dan Adamescu sunt doar cativa dintre cei a caror moarte a fost invaluita in mister ani la rand.

Care sunt cele mai mari probleme din Bucuresti, in opinia lui Daniel Barbu, candidatul ALDE

Gabriela Firea, Nicusor Dan, Catalin Predoiu si Daniel Barbu sunt invitatii lui Mihai Gadea la Sinteza Zilei, o dezbatere fara menajamente cu cei mai importanti candidati pentru fotoliul de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )