Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sarkozy, din nou in prima linie a politicii franceze: a fost ales presedinte al partidului de dreapta UMP

Adevărul Adevărul,
Sarkozy, din nou in prima linie a politicii franceze: a fost ales presedinte al partidului de dreapta UMP

Nicolas Sarkozy, fostul presedinte francez, a fost ales sambata in fruntea partidului de dreapta UMP, o etapa importanta in cadrul strategiei sale de a recuceri puterea. in alegerile prezidentiale din 2012, Sarkozy a pierdut in fata socialistului Francois Hollande, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Principesa Margareta: 1 Decembrie este o zi mare, in care este bine sa fim uniti din nou

Familia Regala a pornit sambata intr-un drum simbolic cu trenul regal, pentru a marca Ziua Nationala a Romaniei, la aceasta calatorie, care se va incheia chiar pe 1 Decembrie, luand parte principesa Margareta, principele Radu, arhiducesa Maria Magdalena a Austriei, dar si copii, batrani si ambasadori. Este o mare zi si este bine sa fim uniti din nou, a declarat, sambata dimineata, principesa mostenitoare Margareta, pe peronul garii regale Baneasa, transmite mediafax. ro.

Romeo Stavarache a ajuns din nou la spital

Primarul suspendat al municipiului Bacau, Romeo Stavarache, aflat in arest la domiciliu pentru coruptie, a ajuns miercuri din nou la spital din cauza problemelor cardiace, informeaza Mediafax.

Ce face Simona Patruleasa pentru a ramane din nou insarcinata

Simona Patruleasa a adus, cu dificultate, pe lume o fetita, in urma cu trei ani, insa de atunci sansele de a ramane din nou gravida scad constant. Anul acesta, prezentatoarea de la Kanal D a pierdut o sarcina, insa nu renunta la speranta de a deveni din nou mama.

CSMS Iasi spera din nou la salvare, dupa 3-0 cu Pandurii

CSMS Iasi a invins Pandurii la scor de forfait, trecandu-si astfel in cont prima victorie pe teren propriu a sezonului. Matulevicius autogol) si Bole au stabilit scorul pauzei, 2-0 pentru CSMS, iar Bosoi a incheiat socotelile in minutul 57. Oaspetii au incheiat meciul fara gol la poarta bosniascului Grahovac, desi au avut un om in plus pe aproape intreg parcursul reprizei a doua.

Casa actorului Alexandru Arsinel de la 2 Mai a fost din nou sparta de hoti

Casa actorului Alexandru Arsinel de la 2 Mai, judetul Constanta, a fost sparta sambata dimineata, relateaza Agerpres. Politistii fac in prezent cercetari la fata locului, folosind si un caine de urma.

Bugetarii din invatamant ale caror salarii au fost taiate in 2010 isi pot primi banii inapoi

Bugetarii din invatamant ale caror salarii au fost taiate cu 25 la suta in 2010, de catre Guvernul Boc, isi pot primi banii inapoi. Ministerul Finantelor a publicat pe site proiectul unei ordonante de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )