Libnet.ro
UNICEF

15:00

Sarpe exotic gasit pe scara unui bloc din Timisoara

Antena3 Antena3,
Sarpe exotic gasit pe scara unui bloc din Timisoara

Locuitorii unui bloc din Timisoara au trait un soc, joi seara, cand au descoperit pe scara blocului un sarpe de peste 1 metru lungime. Este vorba despre un sarpe de porumb, care traieste in regiunea Americii de Nord. Jandarmii timisoreni ii cauta pe proprietar. continuă pe Antena3

VIDEO Un sarpe dintr-o specie exotica, prins de jandarmi intr-o scara de bloc din Timisoara

Un echipaj de Jandarmerie a fost solicitat joi seara sa intervina pentru a indeparta, din scara unui bloc din Timisoara, un sarpe cu o lungime de peste un metru si jumatate, care in mod evident nu era autohton. Daca proprietarul nu il va revendica in perioada urmatoare, acest sarpe va ajunge sa fie admirat de catre vizitatorii gradinii zoologice. , anunta Jandarmeria.

FOTO Un sarpe de peste un metru si jumatate, ridicat de jandarmi dintr-o scara de bloc din Timisoara

Locatarii unui bloc din Timisoara au chemat jandarmii, joi seara, dupa ce au descoperit in scara un sarpe originar din America de Nord.

Chisinau. Un barbat a murit dupa ce a cazut de la etajul 13 al unui bloc de locuit

Tragedie in sectorul Botanica al Capitalei. Un barbat de 35 de ani s-a stins dupa ce a cazut de la etajul 13 al unui bloc de locuit de pe Bulevardul Dacia.

Marturia emotionanta a unui medic infectionist din Timisoara: Eu sunt pozitiva. Copiii sunt inca negativi si de aceea nu ne vedem decat cu masca

Medicul infectionist Voichita Lazureanu, de la spitalul Victor Babes din Timisoara a povestit in direct, in emisiunea Se intampla acum, provocarile cu care se confrunta cadrele medicale aflate in.

Mii de masti FFP 3 false la Spitalul Victor Babes din Timisoara. Medic: Picau filtrele din ele, este o crima la adresa personalului medical

Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara, aflat in prima linie in lupta cu COVID-19, a primit peste 14. 500 de masti FFP 3 false, carora le picau filtrele. Managerul spitalului, Cristian Oancea, atrage atentia ca este o crima la adresa personalului medical, scrie tion. ro.

Directorul Filarmonicii din Timisoara, marturii cutremuratoare din ATI: E greu, pentru ca sunt urlete, foarte multi au dureri foarte mari

Managerul Filarmonicii din Timisoara, Ioan Garboni, a fost testat pozitiv pentru COVID-19 in urma cu cateva saptamani, iar dupa ce a fost internat a ajuns si in ATI. Acum s-a vindecat si a fost externat,.

CORONAVIRUS |Ambulantele din Timisoara nu mai fac fata: Pacientii cu COVID-19 vor fi preluati de microbuzele Societatii de Transport Public

Situatie ingrijoratoare la Timisoara, acolo unde rata incidentei cazurilor de coronavirus a ajuns la 7,63 la mia de locuitori. Ambulantele nu mai fac fata numarului mare de pacienti, astfel ca autoritatile.

Gestul eroic al unui politist din Arad. Dupa ce s-a vindecat de COVID-19, a donat plasma cu anticorpi de cinci ori

Plasma convalescenta a bolnavilor este unul dintre tratamentele folosite in cazurile grave de COVID-19, iar un politist din Arad a fost cat se poate de constient de acest lucru. Barbatul in varsta de 46 de ani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )