Libnet.ro
UNICEF

15:00

Sase avioane rusesti interceptate in apropiere de Alaska

România Liberă România Liberă,
Sase avioane rusesti interceptate in apropiere de Alaska

Sase avioane de vanatoare rusesti au fost interceptate miercuri de avioanele americane si canadiene in apropierea coastei Alaskai. continuă pe România Liberă

Avioane de vanatoare rusesti, interceptate de aviatia americana in apropiere de peninsula Alaska

Sase avioane de vanatoare rusesti au fost intrat miercuri intr-o zona de restrictie americana din apropierea Alaskai, acestea fiind interceptate de avioanele militare ale SUA si Canadei, potrivit unor oficiali americani, citati de BBC.

2 avioane de vanatoare rusesti, INTERCEPTATE de aviatia americana deasupra Alaska

Doua avioane de vanatoare rusesti de tip MIG 35 au intrat, miercuri, intr-o zona de restrictie americana si au fost interceptate de avioane militare ale Statelor Unite si Canadei in apropiere de Alaska, au.

Avioane rusesti, in apropierea spatiului aerian al SUA si Canada

Doua avioane de vanatoare rusesti de tip MIG 35, insotite de doua avioane cisterna si doua bombardiere cu raza lunga de actiune, au intrat, miercuri, intr-o zona de restrictie a Statelor Unite si au fost interceptate de avioane de vanatoare americane de tip F-22 in apropiere de Alaska, potrivit acestor oficiali.

Doua avioane de lupta ruse interceptate de avioane americane in apropiere de Alaska / Suedia denunta o incalcare a spatiului sau aerian de catre aviatia rusa

Doua avioane de lupta ruse de tip MIG 35 au intrat vineri intr-o zona de restrictie americana fiind interceptate de avioane militare americane si canadiene in apropiere de Alaska, au declarat oficiali americani. Aparatele de zbor rusesti au parasit zona fara a fi inregistrate alte incidente, a declarat pentru AFP un oficial american.

Stockholm: Proteste oficiale dupa ce doua avioane rusesti au intrat in spatiul aerian al Suediei

Suedia a anuntat, vineri, ca a protestat pe langa autoritatile din Federatia Rusa dupa ce doua avioane de lupta au intrat in spatiul sau aerian. Ministrul de Externe l-a convocat, vineri, pe ambasadorul Rusiei la Stockholm pentru a-si exprima protestele fata de acest eveniment.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )