Libnet.ro
UNICEF

21:15

Sase copii raniti, intr-un accident rutier produs pe DN1

România Liberă România Liberă,
Sase copii raniti, intr-un accident rutier produs pe DN1

Sase copii, cu varste intre sapte si 13 ani, au fost raniti usor intr-un accident rutier pe DN1, in dreptul localitatii Saftica, dupa ce microbuzul in care se aflau a iesit de pe partea carosabila si a lovit un stalp, informeaza Inspectoratul de Politie Ilfov, citat de Mediafax. continuă pe România Liberă

Sase copii au fost raniti intr-un accident rutier produs pe DN1, in dreptul localitatii Saftica

Sase copii, cu varste intre sapte si 13 ani, au fost raniti usor intr-un accident rutier pe DN1, in dreptul localitatii Saftica, dupa ce microbuzul in care se aflau a iesit de pe partea carosabila si a lovit un stalp, informeaza Inspectoratul de Politie Ilfov.

O masina a luat foc in Capitala, in urma unui accident rutier

Doua masini s-au tamponat, iar unul din autoturisme a luat foc, intr-un accident produs luni dimineata pe Bulevardul Liviu Rebreanu, transmite libertatea. ro. Accidentul s-a produs dupa ce unul din.

India: Peste 100 de morti si 300 de raniti, intr-un incendiu la un templu

Tragedie in India: Peste 100 de morti si 300 de raniti, intr-un incendiu la un templu .

Accident pe DN 1. Sase copii au ajuns la spital

Sase copii, cu varste intre sapte si 13 ani, au fost raniti usor intr-un accident rutier pe DN1, in dreptul localitatii Saftica, dupa ce microbuzul in care se aflau a iesit de pe.

VIDEO Peste 80 de morti si 250 de raniti intr-un incendiu izbucnit intr-un templu din India

Cel putin 84 de persoane au murit si peste 250 au fost ranite dupa ce un incendiu de proportii a izbucnit sambata noaptea in faimosul templu Puttingal Devi din Paravur, in statul Kerala sudul Indiei), din cauza exploziei unor materiale pirotehnice, transmit duminica EFE si Xinhua, potrivit Agerpres. Premierul indian Narendra Modi a descris accidentul drept un soc dincolo de cuvinte si a adaugat ca gandurile si rugaciunile sale merg catre victimele infernului care s-a produs in timpul unui festival traditional care avea loc la templu.

Sotia si fiica lui Rivaldo, implicate intr-un grav accident rutier. Fotografiile distribuite pe Facebook de fostul international

Sotia si fiica fostului mare fotbalist brazilian Rivaldo au fost internate dupa ce au suferit un accident de circulatie in noaptea de joi spre vineri, a anuntat fostul mijlocas al Barcelonei pe retelele.

Galati: Elicopter SMURD, chemat pentru salvarea unui ranit, in urma unui accident rutier

Trei persoane au ajuns, luni, la Spitalul Judetean din Galati, ca urmare a unui accident de circulatie care a avut loc pe DN 26 in apropierea localitati galatene Vladesti. Pentru salvarea uneia dintre victime a fost chemat elicopterul SMURD, care a transportat-o la spital.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )