Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sase drumuri vor fi modernizate cu fonduri europene

Adevărul Adevărul,
Sase drumuri vor fi modernizate cu fonduri europene

Circa 230 km de drumuri in judetele Brasov, Covasna, Mures, Sibiu si Vaslui vor fi reabilitate cu fonduri europene, a anuntat Ministerul Dezvoltarii, precizand ca valoarea celor sase contracte este de peste 800 milioane lei, din care 670 milioane lei fonduri europene. continuă pe Adevărul

Fonduri europene de 670 milioane lei pentru reabilitarea a circa 230 de kilometri de drumuri judetene

Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene MDRAPFE) anunta semnarea a sase proiecte in valoare totala de peste 800 de milioane de lei, din care 670 de milioane de lei fonduri europene, pentru reabilitarea a circa 230 de kilometri de drumuri in judetele Brasov, Covasna, Mures, Sibiu si Vaslui.

AVERTISMENT AL POLITIEI RUTIERE: Sase drumuri nationale inchise, in doua judete se circula greu din cauza cetii

Circulatia pe sase drumuri nationale este inchisa, anunta Centrul Infotrafic, precizand ca traficul din judetele Vrancea si Gorj se desfasoara ingreunat, in conditii de ceata.

Coruptie intr-un proiect cu fonduri europene. Un expert al ADR Sud Muntenia a fost condamnat la inchisoare cu suspendare

Un fost consilier local la Primaria Campulung, angajat la Agentia de Dezvoltare Regionala Sud Muntenia, a fost condamnat la un an si 11 luni inchisoare cu suspendare si 300 zile amenda, in cuantum de 3. 000 lei, pentru ca a inchis ochii la ilegalitatile savarste pe marginea unui proiect cu fonduri europene.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )