Libnet.ro
UNICEF

13:45

Sase persoane au murit, inclusiv cinci copii, intr-un accident rutier produs in Franta

B1 B1,
Sase persoane au murit, inclusiv cinci copii, intr-un accident rutier produs in Franta

Cel putin sase persoane au murit marti in coliziunea intre un camion si un microbuz in apropierea oraselului Troyes, situat in nord-estul Frantei. Un microbuz in care erau multi copii a intrat in. continuă pe B1

Sase morti, inclusiv cinci copii, intr-un accident rutier produs in Franta

Cel putin sase persoane, inclusiv cinci copii, au murit marti, in coliziunea intre un camion si un microbuz in apropierea oraselului Troyes, situat in nord-estul Frantei, anunta autoritatile locale, citate.

ACCIDENT GRAV in Franta: Cinci copii si un adult si-au pierdut viata

Cel putin cinci copii si un adult si-au pierdut viata, marti, intr-un accident rutier produs in Franta, dupa ce un camion s-a ciocnit cu un microbuz, in apropierea oraselului Troyes, situat in nord-estul Frante, informeaza b1tv. ro care citeaza AFP .

Trafic cu minori din Tandarei, pe strazile Parisului. Procurorii DIICOT suspecteaza sase persoane de etnie roma ca si-au trimis copiii la cersit

Scandalul din 2010 in care romii din Tandarei au ajuns vedete internationale dupa ce si-au exploatat copiii in Anglia se repeta. De data aceasta in oras au descins autoritatile franceze. Sase cetateni romi, femei si barbati, sunt acuzati de faptul ca au obligat mai multi copii sa cerseasca pe strazile Parisului.

Fasia Gaza: Cinci morti intr-un spital bombardat de armata israeliana

Israelul, criticat dur din cauza numarului mare de civili omorati in bombardamente, a raspuns ca gruparile armate palestiniene se pozitioneaza in jurul si in interiorul unor cladiri civile, inclusiv spitale.

Perchezitii in cinci judete, intr-un dosar de evaziune fiscala. Prejudiciul: 500.000 de euro

19 perchezitii au facut, luni, procuorii DIICOT impreuna cu politistii de la BCCO Craiova si inspectorii de la Antifrauda, pe raza judetelor Dolj, Mehedinti, Olt, Ilfov si Giurgiu, la sediile sociale si punctele de lucru ale unor persoane juridice si la domiciliile membrilor unui grup infractional, specializat in infractiuni de evaziune fiscala.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2407 seconds )