Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sase politisti din Baltimore, acuzati de crima in cazul mortii lui Freddie Gray

România Liberă România Liberă,
Sase politisti din Baltimore, acuzati de crima in cazul mortii lui Freddie Gray

Marilyn Mosby, procuroarea orasului Baltimore, sustine ca afroamericanul in varsta de 25 de ani, Freddie Gray, care a murit la o saptamana dupa arestarea sa, a fost victima unei rani grave la nivelul gatului dupa ce a fost incatusat in duba politiei. continuă pe România Liberă

Sase politisti din Baltimore, inculpati pentru CRIMA in cazul decesului lui Freddie Gray

Sase politisti din Baltimore vor urma sa raspunda la mai multe capete de acuzare, intre care pentru ucidere si violente voluntare, in cazul decesului lui Freddie Gray, un afroamerican care a murit in arest la.

UPDATE Mii de politisti au iesit pe strazile din Baltimore pentru a impune respectarea starii de asediu. Cateva sute de protestatari, dispersati cu gloante de cauciuc si spray cu piper

Odata cu lasarea serii asupra orasului Baltimore, mii de politisti si trupe ale Garzii Nationale au iesit pe strazi marti pentru a impune respectarea regulilor impuse de starea de asediu decretata ca urmare a revoltelor din noaptea precedenta, relateaza Reuters. UPDATE Politisti in echipamente anti-revolta au folosit spray cu piper si gloante de cauciuc pentru a dispersa un grup de protestatari iesiti pe strazile din Baltimore marti seara, dupa intrarea in vigoare a orei de stingere, relateaza Reuters. Barack Obama a condamnat revoltele de la Baltimore: Violenta fara sens. Cei care au generat-o trebuie tratati ca infractori.

Mama Anului: O femeie isi loveste baiatul pentru ca participa la protestele violente din Baltimore, aruncand cu pietre in politisti (VIDEO)

O femeie de culoare a fost surprinsa de o camera de filmare in timp ce isi lovea baiatul pe strada, pentru ca participa la protestele violente din Baltimore, izbucnite la scurt timp dupa inmormantarea unui.

VIDEO Bataie pe strada: o mama isi loveste fiul care a luat parte la violentele din Baltimore, izbucnite dupa ce un tanar de culoare a murit in arest

O femeie de culoare isi loveste fiul pe strada, suparata ca acesta a luat parte la incidentele violente din Baltimore, estul Statelor Unite, izbucnite la scurt timp dupa inmormantarea unui tanar de culoare care a murit in arestul politiei, scrie TheTelegraph. Calmul s-a reinstalat treptat marti in Baltimore, dupa ce in cursul noptii trecute au avut loc incidente sporadice la finalul unei zile marcate de violenta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )